Droppet å kle på seg etter undertøys-showet

Victoria's Secret-modellene stilte i hvert sitt dristige antrekk på showets etterfest.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld gikk det storslagne undertøysshowet til Victoria's Secret av stabelen i New York, der både Taylor Swift og et utall toppmodeller fikk vist seg frem.

Moteshowet har tidligere fått mye oppmerksomhet fordi noen av undertøysmodellene gjennomgår ekstreme kostholds- og treningsrutiner i forkant av den årlige begivenheten.

Og med tanke på hvor hardt modellene jobber, er det kanskje ikke så rart at de gjerne vil vise frem resultatet også etter at de har forlatt catwalken?

På etterfesten til Victoria's Secret-showet, på restauranten TAO Downtown, hadde i hvert fall de fleste av stjernemodellene iført seg antrekk som ikke skjulte noe særlig mer enn undertøyskreasjonene.

 

Lily Donaldson (26) vakte oppsikt i noe som minnet om en halv neglisjé, mens Candice Swanepoel (25) virkelig brøt moteregelen om at man ikke skal vise både kløft og lår.

Overdelen på Cindy Brunas kjole lignet på en S&M-inspirert BH, mens Toni Garrn (21) - som angivelig dater Leonardo DiCaprio (39) var dristig i en kjole med en slags brynje-detaljer.

For to år siden fortalte Adriana Lima (32) at hun trener to ganger om dagen og unngår fast føde i mange dager før hun skal entre Victoria's Secret-catwalken.

Sylslanke Candice Swanepoel trener på sin side yoga og boksing hver dag før hun viser seg frem i undertøysshowet.

LES OGSÅ: - Vi prøver som kaniner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer