Droppet 15-millioners bh-en på nachspielet

Miranda Kerr droppet den svindyre BH-en på etterfesten.

BLE MØTT MED JUBEL: Miranda Kerr fikk applaus da hun onsdag gjorde comeback på Victoria's Secret-showet etter mammapermen. Og begeistringen var ikke mindre for hennes BH til 15 millioner kroner... Foto: All Over Press
BLE MØTT MED JUBEL: Miranda Kerr fikk applaus da hun onsdag gjorde comeback på Victoria's Secret-showet etter mammapermen. Og begeistringen var ikke mindre for hennes BH til 15 millioner kroner... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Victoria's Secret-festen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den australske modellen Miranda Kerr (28) ble møtt med stor jubel, da hun onsdag gjorde comeback som undertøysmodell på det årlige Victoria's Secret-showet i New York.

Men det var ikke bare den sylslanke kroppen til den nybakte småbarnsmoren, som ble møtt med begeistring fra hennes filmstjernekjæreste Orlando Bloom og de andre tilskuerne.

På overkroppen hadde hun nemlig en juvelbesatt BH, som ifølge The Sun er verdt i underkant av 15 millioner kroner!

«Fantasy Treasure»-BHen inneholder iflølge avisen rundt 3400 edelstener, blant annet white og gule diamanter og en stor mengde perler.


- Jeg kan ikke tro at jeg har to og en halv millioner dollar på brystet. Den er helt utrolig. Jeg føler meg som en havfruer, sa Kerr etter comebacket, ifølge The Sun.

Mange av VIP-gjestene hadde nok gledet seg til å ta kunstverket nærmere i øyensin på det offisielle nachspielet etter moteshowet.

Men da Miranda Kerr dukket opp, var den hennes eksklusive brystpynt byttet ut med en hvit kjole.

Kanskje var det redselen for et mulig erstatningssøksmål, ved en eventuell rift i plagget, som fikk Miranda til å ta en snartur innom garderoben?

Kerrs utsmykkede BH var imidlertid ikke den eneste overraskelsen under moteshowet. Maroon 5-vokalisten Adam Levine benyttet muligheten til å overraske sin modell-kjæreste Anne Vialytsina, da hun kom nedover catwalken mens han framførte en sang.

Se flere bilder fra Victoria's Secret-festen nederst i artikkelen!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Overrasket kjæresten på catwalken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer