MER DÅRLIG NYTT: Tiger Woods droppes nå av hovedsponsoren "Accenture". Foto: All Over Press
MER DÅRLIG NYTT: Tiger Woods droppes nå av hovedsponsoren "Accenture". Foto: All Over PressVis mer

Droppes av hovedsponsor

- Han er ikke den rette til å representere oss lenger...

SEHER.NO: To dager etter at han kunngjorde at han vil ta en pause fra golfen på ubestemt tid, kom søndag nyheten om at Tiger Woods (33) nå blir droppet av en av hans hovedsponsorer.

Det er det verdensomspennende firmaet "Accenture" som kutter båndene med Woods i kjølvannet av utroskapsskandalene.

"Accenture" hevder Woods "ikke lenger er den rette til å representere firmaet", ifølge Us Magazine.

Woods har vært firmaets fjes utad de siste seks årene, og har blant annet vært med i selskapets reklamekampanje med slagordet: "Go ahead, be a Tiger".

Nylig kunngjorde også "Gilette" at de ikke ønsket å bruke Woods i deres reklamer i tiden fremover.

Men det er ikke utelukkende dårlig nytt for Tiger på sponsorfronten. "Nike" har kunngjort at de fortsatt ønsker å jobbe med golfesset.

- Tiger har vært en del av Nikes familie i mer enn et tiår. Han er verdens beste golfer og en av de beste atletene i hans tid. Vi ser frem til hans tilbakevending til golfen, sa en av firmaets talspersoner til Us.

Fredag uttalte Tiger selv i en pressemelding på sin nettside at han ønsket å ta en pause fra idretten, for å forsøke å redde ekteskapet til svenske Elin Nordegren. Paret har to barn sammen, datteren Sam (2) og sønnen Charlie (10 måneder).

- Jeg er veldig klar over skuffelsen og smerten mitt ekteskapsbrudd har påført så mange mennesker, og mest av alt min kone og barn. Jeg trenger å fokusere på å bli en bedre ektemann, pappa og person. Det er nok ikke mulig å reparere skaden jeg har gjort, men jeg vil gjøre mitt beste for å forsøke, sa han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hadde orgie med 15 kvinner