FORLOVET: Jennifer Aniston er lykkelig forelsket i samboeren Justin Theroux. Sammen med ham har Jennifer lært å nyte livet. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Jennifer Aniston er lykkelig forelsket i samboeren Justin Theroux. Sammen med ham har Jennifer lært å nyte livet. Foto: Stella PicturesVis mer

Dropper treningen for å nyte livet

Jennifer Aniston har lagt om livsstilen etter at hun ble forlovet.

SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (45) er en av Hollywoods hotteste skuespillere, men bak den veldreide kroppen ligger det flere timer med trening av typen yoga, klatring og spinning.

Den tidligere «Friends»-stjernen har imidlertid den siste tiden trappet ned på det strenge treningsregimet, og fortalte nylig i et TV-intervju med den amerikanske TV-kanalen ITV, ifølge ContactMusic, at hun har lært seg å heller bruke tid på å nyte det gode liv:

- Jeg drar til treningsstudio, gjør styrketrening og har begynt med denne hersens klatreveggen, som er helt grusom. Det er viktig å gjøre forskjellige øvelser, men også å ta en pause fra treningen, slik at man har tid til å nyte livet. De siste årene har jeg slakket ned på treningen - det er helt sikkert.

SKJØNNHETSTIPS: Jennifer Aniston anbefaler alle å drikke masse vann. Hun er Smart Waters ansikt utad.  Foto: All Over Press
SKJØNNHETSTIPS: Jennifer Aniston anbefaler alle å drikke masse vann. Hun er Smart Waters ansikt utad. Foto: All Over Press Vis mer

Kan takke yogaen for formene

Jennifer er spesielt fan av yoga, og trener dette flere ganger i uken. Skuespillerens yogainstruktør Mandy Ingber har tidligere avslørt at det er «Vinyasa Flow Yoga» som kan ta æren for å ha formet 45-åringens muskuløse armer:

- Hvis man gjør «Vinyasa Flow Yoga», er det faktisk noe av det beste du kan gjøre for armene dine, fordi man praktisk talt tar mange push-ups. Grunnen til at Jennifer har muskler, men samtidig er slank, handler om at når hun gjør denne flyten, så bruker hun hele kroppsvekten sin.

Til tross for at Aniston har vært slank hele livet, begynte ryktene å svirre om at hun var gravid da hun i fjor la på seg et par ekstra kilo. Til slutt måtte Hollywood-stjernen offentlig avkrefte at hun var gravid:

- Jeg har lagt på meg litt. Det føles litt som om gravidspørsmålet og spekulasjonene er litt slitt ut, fortalte hun i et live-intervju med «The Kyle and Jackie O Show» i Australia i august i fjor.

Slik holder Jennifer Aniston og de andre kjendisdamene seg i form - se video!:

Urettferdig gravidpress

HOT: Det er ingen tvil om at Jennifer Aniston holder seg godt til å være 45 år. Foto: Stella Pictures
HOT: Det er ingen tvil om at Jennifer Aniston holder seg godt til å være 45 år. Foto: Stella Pictures Vis mer

I forrige uke gikk Aniston kraftig ut i amerikanske medier, og fortalte at hun synes presset om å bli mor og å stifte familie er urettferdig:

- Jeg har ingen sjekkliste av ting som bli gjort. Det føles ofte som at hvis man ikke får krysset av ting, så har man sviktet sin femininitet eller er mislykket som kvinne - fordi man ikke har født et barn, fortalte hun til Carson Daly på «Today».

Hun fortalte videre:

- Jeg føler jeg har gitt liv til mye og at jeg har oppfostret ulike ting. Jeg synes ikke det er rettferdig å legge slikt press på folk.

Hun var gift med Brad Pitt (50), som forrige uke giftet seg med Angelina Jolie (39), fra 2000 til 2005. For to år siden forlovet hun seg med skuespillerkollega Justin Theroux (43).

LES OGSÅ: Gjenforente «Friends»-stjernene på direkten

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.