GIGASUKSESS: Her er artistene samlet under innspillingen av Hver gang vi møtes i fjor høst. F.v: Ole Paus, Morten Abel, Marion Ravn, Anita Skorgan, Morten Grønneberg, Kurt Nilsen og Lene Marlin Foto: TV 2
GIGASUKSESS: Her er artistene samlet under innspillingen av Hver gang vi møtes i fjor høst. F.v: Ole Paus, Morten Abel, Marion Ravn, Anita Skorgan, Morten Grønneberg, Kurt Nilsen og Lene Marlin Foto: TV 2Vis mer

Dropper nettdating etter «Hver gang vi møtes»

Etter det første programmet ramlet det inn over 500 meldinger på Facebook-siden min, sier Anita Skorgan.

SEOGHØR.NO: I januar gikk Anita Skorgan (54) ut i VG og fortalte at hun hadde prøvd nettdating uten den store suksessen. Nå forteller hun at det er et tilbakelagt stadie i livet. Det kom som følge av den enorme responsen i etterkant av "Hver gang vi møtes". 

- Etter det første programmet ramlet det inn over 500 meldinger på Facebook-siden min. Jeg behøver ikke gå på nettet for å finne en date nå! Tilbudene står i kø, sier hun lattermildt i følge bladet Tara.  

Vakre og dyktige Anita har gjort gigasuksess i TV 2-hiten "Hver gang vi møtes". I Tara-intervjuet  forteller hun også hva TV-programmet har betydd for henne.  

- "Hver gang vi møtes" har gitt meg  en mulighet til å presentere meg på nytt. Som den jeg er i dag. Som voksen artist, sier hun.

LES OGSÅ: Advarer barn mot egen sketsj