UNDER KNIVEN: I januar la Iselin Michelsen inn en halv kilo silikon i hvert bryst. En operasjon hun hadde drømt om siden hun var 12 år gammel.  Foto: Omag.no, Arne Skalmeraas
UNDER KNIVEN: I januar la Iselin Michelsen inn en halv kilo silikon i hvert bryst. En operasjon hun hadde drømt om siden hun var 12 år gammel. Foto: Omag.no, Arne SkalmeraasVis mer

Dropper nakenbilder etter brystoperasjonen

- Jeg tok ikke silikon for å vise frem puppene, sier Paradise-Iselin.

SEOGHØR.NO: I januar fikk Iselin Michelsen (23) oppfylt en av sine største drømmer da hun la inn 500 gram silikon i hvert bryst.

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren,som var langt mindre formfull da hun sjekket inn på skandalehotellet i Mexico.

- Jeg har alltid synes det er fint med store pupper og bestemte meg for å ta silikon da jeg var 12 år gammel, så det var egentlig på tide, sier Michelsen til Seoghør.no.

Naken-nekt

Iselin har tidligere latt seg avbilde uten en tråd på kroppen. Rett etter silikon-operasjonen poserte hun også toppløs for Onlinemagasinet.

Men nå er det slutt på flere nakenbilder, ifølge Iselin.

FØR: Slik så Iselin ut da hun deltok i 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FØR: Slik så Iselin ut da hun deltok i 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Jeg har fått masse henvendelser om modelloppdrag, men har sluttet med toppløsbilder. Jeg tok ikke silikon for å vise frem brystene. Selv om jeg tok sånne bilder før, føler jeg ikke lenger for å vise frem puppene. Nå setter jeg grensen ved bikini- og undertøysbilder, sier Iselin.

Kjærligheten tok slutt

Nylig ble det slutt mellom Iselin og Paradise-kollega Are B. Schanke (23) og nå blir det bare en fremtidig kjæreste som får se blondinen splitter naken.

I fjor vant 23-åringen Gullruten-pris for «årets TV-øyeblikk» og fikk mye oppmerksomhet rundt sin musikkdebut - låten «Chewing Gum». Hun jobber for tiden som modell for lillefrekke.no i tillegg til diverse freelance-oppdrag.

LES OGSÅ: Økte brystene med en kilo silikon