Dropper nakenbilder etter brystoperasjonen

- Jeg tok ikke silikon for å vise frem puppene, sier Paradise-Iselin.

UNDER KNIVEN: I januar la Iselin Michelsen inn en halv kilo silikon i hvert bryst. En operasjon hun hadde drømt om siden hun var 12 år gammel.  Foto: Omag.no, Arne Skalmeraas
UNDER KNIVEN: I januar la Iselin Michelsen inn en halv kilo silikon i hvert bryst. En operasjon hun hadde drømt om siden hun var 12 år gammel. Foto: Omag.no, Arne Skalmeraas Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar fikk Iselin Michelsen (23) oppfylt en av sine største drømmer da hun la inn 500 gram silikon i hvert bryst.

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren,som var langt mindre formfull da hun sjekket inn på skandalehotellet i Mexico.

- Jeg har alltid synes det er fint med store pupper og bestemte meg for å ta silikon da jeg var 12 år gammel, så det var egentlig på tide, sier Michelsen til Seoghør.no.

Naken-nekt

Iselin har tidligere latt seg avbilde uten en tråd på kroppen. Rett etter silikon-operasjonen poserte hun også toppløs for Onlinemagasinet.

Men nå er det slutt på flere nakenbilder, ifølge Iselin.

FØR: Slik så Iselin ut da hun deltok i 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FØR: Slik så Iselin ut da hun deltok i 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Jeg har fått masse henvendelser om modelloppdrag, men har sluttet med toppløsbilder. Jeg tok ikke silikon for å vise frem brystene. Selv om jeg tok sånne bilder før, føler jeg ikke lenger for å vise frem puppene. Nå setter jeg grensen ved bikini- og undertøysbilder, sier Iselin.

Kjærligheten tok slutt

Nylig ble det slutt mellom Iselin og Paradise-kollega Are B. Schanke (23) og nå blir det bare en fremtidig kjæreste som får se blondinen splitter naken.

I fjor vant 23-åringen Gullruten-pris for «årets TV-øyeblikk» og fikk mye oppmerksomhet rundt sin musikkdebut - låten «Chewing Gum». Hun jobber for tiden som modell for lillefrekke.no i tillegg til diverse freelance-oppdrag.

LES OGSÅ: Økte brystene med en kilo silikon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer