Dropper medisin under «Skal vi danse»

- Hvis du skal lære deg å hanskes med ADHD - ikke medisinér deg!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Hotel Cæsar»-skuespilleren Kim-Daniel Sannes og dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud fikk glimrende karakterer i den første «Skal vi danse»-sendingen. Sannes fikk skryt for sitt høye energinivå, noe han viste i dansen.

- Jeg trodde jeg skulle få høre av dommerne at jeg skulle tatt noen andre medisiner, sier Sannes til Seoghør.no, som var overrasket over de gode karakterene.

Vil vise positive sider
Sannes har flere ganger snakket ut om at han har ADHD. Nå bruker han «Skal vi danse» som et godt eksempel på at det ikke bare er negative sider ved diagnosen.

- Alle sier jo at det på ingen måte er noen fordel å ha ADHD, men her står jeg som et klart bevis på at hvis man klarer å ligge unna medisinene og fokuserer på de tingene du er interessert i, da er det mye hestekrefter i ADHD som det er veldig greit å ha med seg. I hvert fall i en cha cha-dans.

DROPPER MEDISINENE: Kim-Daniel Sannes tror ADHD-en hjelper ham i en konkurranse som Skal vi danse. Foto: Stella Pictures
DROPPER MEDISINENE: Kim-Daniel Sannes tror ADHD-en hjelper ham i en konkurranse som Skal vi danse. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet...- Så det blir ingen medisiner på deg under «Skal vi danse», Kim-Daniel?

- Nei, danse og leve er min medisin. Jeg tror den beste anledningen til å lære seg og hanskes med ADHD, er å ikke medisinere seg, forteller Sannes til Seoghør.no.

Se hele videoen med Kim-Daniel Sannes øverst i saken.

«Skal vi danse» sendes lørdager klokken 19.30 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Her ankommer han festen i joggedress
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer