Dropper «Ingen Grenser» for hundene sine

Odd-Bjørn Hjelmeset erstatter Lars Monsen.

ALT ER MULIG: «Ingen Grenser» er en prisbellønet TV-serie hvor elleve deltakere med ulike fysiske funksjonshemninger - nettopp - får testet sine grenser. Her fra sesong 2. Foto: NRK
ALT ER MULIG: «Ingen Grenser» er en prisbellønet TV-serie hvor elleve deltakere med ulike fysiske funksjonshemninger - nettopp - får testet sine grenser. Her fra sesong 2. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Villmarks- og ekspedisjonsfarer Lars Monsen (49) har takket nei til å være motivator og ekspedisjonsleder for en ny runde av «Ingen Grenser», skriver VG.

- Lars Monsen ønsket å gjøre andre ting. Han skal trimme hundene sine til å bli verdens beste hundekjører, som også er en del av et TV-prosjekt. Det har vi full respekt for, og NRK ønsket oss lykke til videre, sier daglig leder Trygve Rønningen i TV-produksjonsselskapet Mastiff til avisen.

«Ingen Grenser» har tidligere blitt sendt på NRK, men heller ikke dette blir som før. Sesong tre skal nemlig bli sendt på TV 2.

Ifølge eksternsjef Petter Wallace i NRK var Lars Monsens avslag avgjørende for at rikskanalen ikke ønsket en ny runde med det populære TV-programmet.

- Lars Monsen var en helt avgjørende del av denne suksessen, og programmet ville blitt ganske annerledes uten ham. Det gjorde at vi, sammen med de andre satsingene vi har på gang, valgte å takke nei til en ny sesong, sier han til VG.

Monsen har det siste året forøvrig slitt med store smerter etter å ha blitt rammet av flått-sykdommen Borreliose.

- Jeg har ikke klart å snu meg i sengen, og ikke klart å kle på meg selv en gang. Jeg må bare være ærlig å si at det påvirker humøret når du går og hangler i flere måneder. Du kan prøve å tenke så positivt du bare vil, men sånn er det, fortalte han åpenhjertig i en dokumentar som ble sent på NRK i fjor.

Ny ekspedisjonsleder for den prisbelønnede TV-serien hvor elleve deltakere med ulike fysiske funksjonshemninger får testet sine grenser blir langrensløper Odd-Bjørn Hjelmeseth (41).LES OGSÅ: Se Kristian Valens elleville Lars Monsen-parodi!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer