«Kompani Lauritzen»:

Dropper finalefesten

Førstkommende lørdag er det finalefest i «Kompani Lauritzen», men flere deltakere har valgt å utebli.

GJENFORENES: På premierefesten skal deltakerne endelig samles igjen for å feire årets sesong. Men noen uteblir. Foto: Matti Bernitz / TV 2
GJENFORENES: På premierefesten skal deltakerne endelig samles igjen for å feire årets sesong. Men noen uteblir. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter mange beinharde uker inne på Setnesmoen leir skal deltakerne endelig samles for å feire årets sesong på finalefesten førstkommende lørdag.

Forrige lørdag ble det klart at det er Emilie Voe Nereng (26), Emilie Enger Mehl (28), Rikke Isaksen og Marius Skjelbæk (31) som er årets finalister, og også en del av Dag Otto Lauritzens (65) jegerkompani. Hvem som står igjen som vinner må vi derimot vente og se til lørdag.

Selv om alle deltakerne er invitert til den store finalefesten, blir den likevel ikke fulltallig. To av deltakerne vil nemlig ikke være til stede.

«KOMPANI LAURITZEN»: Deepfake, en metode som er mye brukt i porno, er tatt i bruk i onsdagens episode. Video: TV 2 Vis mer

- I heftig arbeidsmodus

Selv om deltakerne de siste ukene har løpt rundt i militærklær og fulgt ordre fra befalet, så er det ikke det de driver med til vanlig.

Deltakerne er travle, og to av de tidligere deltakerne vil dermed ikke være å se på finalefesten. De som må utebli er Lydia Gieselmann (29) og Daniel Franck (47) .

OBS SPOILER - «KOMPANI LAURITZEN»: Deltakerne måtte klare seg et døgn alene i skogen, og det ble ikke lettere da de fikk utdelt dagens middag. Video: TV 2 Vis mer

Sistnevnte måtte trekke seg allerede i femte episode, på grunn av en nakkeskade. Nå er han travelt opptatt med en utstilling for Kunsthøyskolen.

«Jeg er i heftig arbeidsmodus, og strekker fremdeles ut etter Old Boys NM i snowboard. Avgangsutstillingen for Kunsthøyskolen er i mai, og fester blir det nok av», skriver han i en SMS til Se og Hør.

Gieselmann var også en av de første til å forlate kompaniet da hun røk ut i samme episode. Hun og Jan Tore Kjær (53) tapte den første dimmekampen mot Mayoo Indiran (31).

- Det er ingen stor grunn, jeg har bare ikke tid.

«KOMPANI LAURITZEN»: For en av deltakerne ble en øvelse litt for tøff. Video: TV2/Rød Løper. Reporter: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Gieselmann bor i Trondheim og legger til at det oppsto logistikk-problematikk.

- Jeg skulle veldig gjerne vært der, så det er veldig trist. Men jeg reiser til København dagen etter, så da lot det seg ikke gjøre.

LES OGSÅ: Disse er nominert til Gullruten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer