«Paradise Hotel»:

Dropper finalefesten: - Skulle veldig gjerne hatt henne der

Triana Iglesias vil ikke være til stede under finalefesten av «Paradise Hotel» i Oslo torsdag kveld.

KOMMER IKKE: Triana Iglesias er selvskreven gjest på «Paradise Hotel»-finalefesten, men i år kommer hun ikke. Foto: Kine Falch
KOMMER IKKE: Triana Iglesias er selvskreven gjest på «Paradise Hotel»-finalefesten, men i år kommer hun ikke. Foto: Kine Falch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld får vi, etter måneder med intriger og spill, endelig vite hvem som står igjen som vinneren av «Paradise Hotel» 2019. Mens det allerede onsdag ble avslørt ved en glipp hvem vinneren er, er det først i kveld det blir kjent for hele landet hvem som står øverst på pallen.

Det er ventet at samtlige av årets deltakere i kveld vil møtes i Oslo for å feire vinneren, og ikke minst sesongen, men én svært sentral person vil ikke være til stede.

Lørdag morgen ble det nemlig kjent at «Paradise»-programleder, Triana Iglesias, er blant deltakerne i den kommende sesongen av «Farmen kjendis». Hun har derfor, naturligvis, ikke anledning til å overvære finalen.

Pressekontakt for «Paradise Hotel» i TV3, Linda Glomlien, sier til Se og Hør at dette trolig er første gang finalefesten arrangeres uten at programlederen er til stede.

FØLSOMT: Selv programleder Triana Iglesias tar til tårene når Thea Gudmundsen leser opp et svært personlig brev i ukens parseremoni på «Paradise Hotel». Video: TV3 Vis mer

Vil hedre deltakerne

- Hun liker jo å være der, det er en fin avslutning på sesongen for henne også, sier Glomlien.

Når det er sagt, understreker hun at det ikke har medført noen endringer i opplegget.

Ettersom Triana er ansatt av TV3, har kanalen vært klar over hennes deltakelse i «Farmen» siden castingen av gårdsprogrammet ble gjort. Det kom dermed ikke som noen overraskelse på TV3.

Glomlien understreker dessuten at finalefesten i hovedsak er for å hedre deltakerne, men at hun naturligvis veldig gjerne skulle hatt Triana på kveldens finalefest.

TAKKET ENDELIG JA: Realitydronning Triana Iglesias har blitt spurt om å delta flere ganger. Først i år turte hun å si ja. Foto: Morten Eik
TAKKET ENDELIG JA: Realitydronning Triana Iglesias har blitt spurt om å delta flere ganger. Først i år turte hun å si ja. Foto: Morten Eik Vis mer

Ikke kroken på døra

Etter elleve sesonger av programmet, og også elleve sesonger som programleder, kan Triana avsløre at selv om hun nå skal være med på« Farmen», betyr det langt ifra kroken på døra for «Paradise Hotel».

- På ingen måte, selv om jeg er her, sa hun til Se og Hør da vi møtte henne på Gjedtjernet gård i Grue i forrige uke.

- Jeg synes jo det er kjempegøy å lede programmet, så jeg håper jeg kan fortsette med det, og vi vil veldig gjerne ha inn nye søkere, la hun til.

«FARMEN KJENDIS»: Deltakerne til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer

Avslørte vinneren

Selv om vinneren av årets sesong først blir offentliggjort i kveld, gikk Nettavisen på en smell allerede onsdag. En video publisert på MSN har onsdag kveld avslørt vinneren, noe pressekontakten i TV 3 bekreftet til Se og Hør i etterkant.

Videoen tilhører Nettavisen, men publiseres ikke før etter at vinneren er avslørt torsdag kveld.

Glomlien kunne i går kveld fortelle at hun hadde vært i kontakt med Nettavisen, som ikke aner hvordan feilen er skjedd.

- Artikkelen er gjort klar onsdag, men skal ikke være publisert. Nå ser det altså likevel ut til at noen i MSN som har fått tak i den, fortalte hun, og la til:

RØPER HEMMELIGHETER: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias røper detaljer folk flest kanskje ikke visste om der populære programmet. Video: Jonas Scheie Hammer / Edit: Kine Falch Vis mer

- Det er jo helt krise selvfølgelig, men akkurat nå får jeg ikke gjort noe. Nettavisen er på saken.

Frontsjef for Livsstilsredaksjonen i Nettavisen, Lars Wærstad, bekreftet at det var dette som hadde skjedd.

- Det beror seg på en teknisk feil. Vi har ikke publisert saken på våre flater eller i vårt videoprogram. Likevel har den altså vært mulig for MSN å plukke opp.

Han legger likevel ikke skjul på at det hele er en lei situasjon.

- Vi beklager det veldig, og legger oss selvfølgelig flate her, sa Wærstad.

Saken er nå fjernet fra MSN sine sider.

LES OGSÅ: Nå svirrer forlovelsesryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer