Dropper ferien med eksen

- Det passer ikke nå, forteller single Linni Meister.

<strong>UTEN BERNHARD:</strong> - Jeg og Dennis drar alene med bestemor til Mallorca, sier Linni Meister om sine sommerplaner. Foto: Stella Pictures
UTEN BERNHARD: - Jeg og Dennis drar alene med bestemor til Mallorca, sier Linni Meister om sine sommerplaner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til Seher.no bekreftet TV-stjernen og modellen Linni Meister (25) tidligere i år til Seher.no at hun og hennes kjæreste hadde bestemt seg for å flytte fra hverandre. I juni fortalte hun at hun likevel planlegger en ferietur sammen med både sønnen Dennis og eks-kjæresten.

- Jeg skal jobbe sykt mye, og har Dennis med meg på flere av reisene. Men på en tur blir Bernhard med, i tillegg til bestemoren min. Grunnen er at vi vil at han skal ha hele familien rundt seg, sa hun til Seher.no den gang.

Nå er det klart at det likevel ikke blir noe av, skriver Her og Nå.

- Nei, det blir ikke noe av. Jeg og Dennis drar alene med bestemor til Mallorca, sier 25-åringen til ukebladet, som på spørsmål om hvorfor det ble slik, svarer følgende:


- Det passer ikke nå, men Dennis får kvalitetstid med ham uansett.

Som Seher.no tidligere har skrevet, skal Linni Meister også delta i hemmelige jobb-prosjekter i blant annet Frankrike Slovenia og Spania.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Drar på sommerferie med eksen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer