Marcus og Martinus:

Dropper feiringen: – Privatfly tilbake til Oslo og skole på mandag

Marcus og Martinus kan kalle seg kveldens yngste Amanda-vinnere, men får ikke feiret stort.

HURRA: Popduoen fra Trofors var overlykkelige etter å ha vunnet pris lørdag kveld. Noe feiring blir det imidlertid ikke. Video: Ruben Pedersen / Seoghør.no / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND (Seoghør.no): Det tar på å være landets største popstjerner. 15-åringene Marcus og Martinus fra Trofors i Nordland har blitt allemannseie.

Filmen «Marcus og Martinus – sammen om drømmen» har blitt sett av flere hundre tusener på kino, og lørdag kveld ble det kjent at filmen hadde stukket av med publikumsprisen under Amanda-utdelingen.

VANT: Martinus og Marcus vant lørdag kveld publikumsprisen, noe ingen av dem hadde trodd. Det blir ikke noe tid til feiring for de to arbeidsjernene, som må fokusere på skole og musikken. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VANT: Martinus og Marcus vant lørdag kveld publikumsprisen, noe ingen av dem hadde trodd. Det blir ikke noe tid til feiring for de to arbeidsjernene, som må fokusere på skole og musikken. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Guttene, som hadde kommet rett fra Ålesund til Haugesund for å delta på festlighetene, var ville av begeistring da de mottok prisen. Etter utdelingen fortalte den populære popduoen til Seoghør.no at de ikke er helt sikre på hvordan de skal dele prisen.

Skøyere

Filmen er nemlig produsert av Silje Buraas og Tom Marius Kittilsen for Fenomen TV, mens Daniel Fahre har regi. Han ble med gutta opp til presserommet etter utdeling, og poserte smørblidt sammen med «Elektrisk»-sangerne.

Det ble det fort ablegøyer av. Se video øverst i artikkelen!

– Skal vi kjøre stein, saks, papir? Best av tre kanskje? spør en av tvillingene entusiastisk.

Konklusjonen om at de kanskje ikke er det lureste, kommer de til relativt fort. Om prisen ender på peishylla

De to dresskledde 15-åringene ble konfirmert i år, men kan allerede skryte på seg mer suksess enn mange voksne. De er åpenbarte gira, og tar seg tid til å vitse med det oppmøtte pressekorpset.

Da Seoghør.no møtte gutta på rød løper tidligere på kvelden, fortalte de at de gledet seg til den store festkvelden. Spesielle forhåpninger hadde de til Janne Formoe, som de gledet seg til å møte. Den uventende prisen trumfet imidlertid det meste.

HURRA: Martinus, regissør Daniel Fahre og Markus var storfornøyde med Amanda-statuetten. Foto: Andreas Fadum
HURRA: Martinus, regissør Daniel Fahre og Markus var storfornøyde med Amanda-statuetten. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Jetsettliv

– Vi satt der og tenkte «herregud», bare. Vi trodde «Kongens nei» elle «Børning 2» skulle vinne, så vi tok det helt med ro. Men da de sa «de to råeste gutta her» begynte vi å tenke. Det er jo bare to her som er gutter, så da skjønte vi at det var oss, sier Marcus og fortsetter:

– Vi skal feire med Solrik. Nei da, vi skal fly «private jet» til Oslo og på skolen i morgen. Eller nei, i morgen? På mandag, kanskje. Ja, forteller de åpenbart lykkelige tvillingene.

– Blir dere noen gang slitne?

– Tja, det hender, men det er jo så gøy. Og det er stas å bli flydd fram og tilbake i privatfly. Når vi er hjemme, er alt dessuten normalt rundt oss. Alle kjenner alle, og vi blir behandlet normalt, sier de.

Etter sending i salen kommer flere bort til de to poptalentene, med selfieønsker. Guttene smiler bedt, men har ikke tid. På flyplassen står et privatfly klart, som skal fly dem og crewet til Oslo – før de igjen reiser til Trofors.

LES OGSÅ: Se Marcus og Martinus utfordre hverandre i «vitse-challenge»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer