«Farmen kjendis»:

Dropper «Farmen»-festen: - Veldig leit

Tre kjendisdeltakere uteblir fra finalefeiringen i helga.

DUKKER IKKE OPP: TV-profilene Johanne og Kristine Thybo Hansen (26) var begge å se i årets sesong av «Farmen kjendis». Under helgas finalefest vil de derimot ikke være til stede. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
DUKKER IKKE OPP: TV-profilene Johanne og Kristine Thybo Hansen (26) var begge å se i årets sesong av «Farmen kjendis». Under helgas finalefest vil de derimot ikke være til stede. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Førstkommende søndag får tv-seerne vite om det blir enten langrennsløper Martine Ek Hagen (26), endurofører Pål Anders Ullevålseter (49) eller «Jakten»-profil Inga Berit Lein (36) som følger i fotsporene til Leif Einar «Lothepus» og henter hjem vinnertittelen i «Farmen kjendis».

Tradisjonen tro arrangerer TV 2 og produksjonsselskapet Strix en finalefest for deltakere, crew og presse i Oslo samme kveld, der deltakerne overværer den siste episoden i fellesskap.

I år foregår begivenheten derimot uten Youtube-kjendis Dennis Vareide (27), samt Kristine og Johanne Thybo Hansen (26) - bedre kjent som «Jegertvillingene».

Krasjer med OL

- Jeg skulle veldig gjerne ha vært der, men får det ikke til, forteller Dennis Vareide til Se og Hør.

27-åringen, som røyk ut av «Farmen kjendis» i den fjerde tv-uka, er nemlig på vei til Sør-Korea når finalefesten finner sted. Vareide er hyret inn av TVNorge og Eurosport, sammen med Youtube-makker Preben Fjell, til å utgjøre fjernsynsnettverkets OL-team. Ifølge Kampanje skal den populære internett-duoen engasjere yngre seere via digitale flater.

OL i Pyeongchang er så vidt sparket i gang, og har offisiell åpningsseremoni fredag formiddag, norsk tid.

- Vi skulle egentlig reise på mandag, men så ble planene endret. Jeg vet jo hva som skjer i «Farmen»-episoden, men synes likevel det er veldig leit at OL krasjer. Dessverre får jeg ikke gjort noe med det nå, forklarer Vareide.

«FARMEN»-NACHSPIEL: Youtube-kjendis Dennis Vareide (27) gir oss de første reaksjonene etter «Farmen»exiten, røper detaljer som ikke kom på tv, Jodel-sniking og en «surrealistisk» rettssak. I studio er også «Farmen»-kompis Stian Sandø (25), som avslører rare tilbud og forespørsler etter tv-oppholdet. Programleder: Miriam Bakkejord / Video: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Vil ikke kommentere

Se og Hør er som nevnt kjent med at Kristine og Johanne Thybo Hansen heller ikke vil være til stede på finalefesten. Førstnevntes manager og kjæreste, Robert Bjørklund, ønsker ikke å si noe om hvorfor 26-åringen glimrer med sitt fravær.

- Ingen kommentar, skriver han i SMS til Se og Hør.

Se og Hør har etter gjentatte forsøk ikke lyktes i å få kontakt med Johanne Thybo Hansen.

Både Kristine og Johanne sørget for en solid runde med spetakkel da de røyk ut av «Farmen kjendis» tidligere i år, henholdsvis i den andre og tredje tv-uka. Mens førstnevnte ble beskyldt for å planlegge sin egen hjemreise, endte Johannes tv-opphold etter dager med hemmelig spill i kulissene.

Oppstyret sørget også for at kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) valgte å trekke seg fra programmet.

Fest uten Gaute

Se og Hør vet at også «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (38) uteblir fra søndagens festligheter, på grunn av praktiske årsaker. Verken han eller TV 2 ønsker å kommentere dette, eller fraværene for øvrig.

I «Farmen»-kjendisenes deltakerkontrakt, som Se og Hør har lest, står det ingenting om at deltakerne er pliktet til å dukke opp på finalefesten, såfremt de ikke selv står igjen i finaleprogrammet på tv. Det gjør altså verken Dennis Vareide, Kristine eller Johanne Thybo Hansen.

LIKE: Slik ser du forskjell på Jegertvillingene i Farmen Kjendis. Kristine og Johanne Thybo Hansen viser hvordan man ser forskjell. Video: Julie Solberg / Dagbladet Vis mer

Tidligere håndballspiller Frank Løke (38), som måtte forlate tv-gården onsdag kveld, har store forventninger til søndagens sammenkomst:

- Jeg regner med at det blir en skikkelig bra fest, uten altfor mye slåssing, spøker Løke, og legger til:

- Det er synd at enkelte folk ikke har anledning til å dukke opp.

Skuffa

Den rappkjefta 38-åringen var lenge en favoritt til å vinne årets «Farmen kjendis», men måtte altså skuffe mange tv-seere i går kveld. Løke forlot innspillingsgården utenfor Halden etter gårsdagens hinderløypekonkurranse, og la ikke skjul på skuffelsen over å ryke ut tre dager før finalen.

- Det svir. Lenge. Jeg hadde ikke flere sjanser og leverte ikke godt nok. Da er det bare å stikke hodet i sanda. Jeg unnet de andre videre opphold, altså, men samtidig, inni meg, tenkte jeg bare: «Faen i helvete». Jeg var skikkelig lei meg, erkjente den konkurranselystne tobarnsfaren overfor Se og Hør onsdag kveld.

Også Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35), NRK-profil Stian Sandø (25) og modell Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) måtte avslutte tv-oppholdet etter gårsdagens hinderløype. Førstnevnte skjønte allerede på forhånd at han skulle hjem før finalen.

- For det første er ikke den hinderløypa skapt for menn på 110 kilo. Jeg sank langt ned i vannet for hvert hinder, og hadde ikke sjans. Dessuten konkurrerte jeg mot et lass med maskiner. Jeg hadde trolig hatt bedre muligheter i fjor, mot Linni, Vendela og Lothe. Nå var det bare å glemme, humret Thorbjørnsen.

LES OGSÅ: - Jeg ville bare rett hjem og grine

«FARMEN»-NACH: Hva er de største snakkisene fra «Farmen Kjendis» denne uka? Hva synes Lene Elise Bergum (46) om å ryke ut rett før finaleuka, og hvorfor gjemte hun unna masse mat? Få de første reaksjonene fra den utslåtte deltakeren i Dagbladets «Farmen»-sending. I studio er også «Farmen»-blodfan Trym Mogen (24). Programleder: Miriam Bakkejord / Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer