DROPPER BROREN: Janet Jacksons forlovede vil ikke at hun skal delta under Jackson-familiens verdensturnè. Foto: All Over Press
DROPPER BROREN: Janet Jacksons forlovede vil ikke at hun skal delta under Jackson-familiens verdensturnè. Foto: All Over PressVis mer

Dropper familie-turneen?

Janet Jackson dropper Jakcson-familiens planlagte verdensturnè.

SEHER.NO: Popstjernen Janet Jackson (41) skal være den eneste av Jackson- søsknene som nå står i veien for familiens planlagte verdens-turnè, skriver The New York Post.


For ikke så lenge siden bekreftet konsert promotør Jermaine Jackson (52) at hvertfall  familiebandet "Jackson Five" skulle gjenforenes til en verdensturnè.


Men ifølge The New York Post skal altså hele familien, Michael (49) inkludert, ha jobbet intenst med å få til en familieturnè som skal holdes i 40 av verdens største byer til neste år.


Alle da med unntak av det nest mest kjente familiemedlemmet, nemlig Janet.


Og årsaken til at popstjernen antagelig ikke blir med, er da lite overraskende knyttet til hennes bror Michael.


- Janet har sagt at hun godt kan delta under noen av showene til neste år, men det er hennes forlovede Jermaine Dupri som hindrer henne. Han vil at Janet skal gå tilbake i studio og spille inn et nytt album. Han vil heller ikke at Janet skal assosieres med Michael, fordi han har fått så utrolig mye dårlig omtale den siste tiden og rett og slett er blitt litt freaky, sier en kilde til avisen.


LES OGSÅ: - Naken pupp slo horekunde