Dropper Europa-promotering

Apparatet rundt Alexander Rybak mener det er bortkastet bruk av tid og penger...

HÅP: Alexander Rybak er en av favorittene foran den store MGP-finalen i Moskva i mai.  Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
HÅP: Alexander Rybak er en av favorittene foran den store MGP-finalen i Moskva i mai. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Apparatet rundt det norske Melodi Grand Prix-håpet, Alexander Rybak (22), mener det er bortkastet bruk av tid og penger å dra rundt i Europa for å sanke stemmer før den store finalen i Moskva i mai, skriver Dagbladet.  

- Vi har valgt å ikke bruke mye tid, penger og krefter på å reise rundt fra land til land for å delta på lokale Eurovision-arrangement, fordi vi tror at dette ikke har stor verdi før finalen, sier Rybaks manager Kathrine Synnes Finnskog i BpopMentometer til avisen.

Flere av årets MGP-vinnere reiser nå rundt i Europa for å promotere deres låter, noe også svenske Charlotte Perrelli brukte mye tid og penger på i fjor. Uten stor suksess.

Rybak skal istedet satse på promotering her hjemme med sin Norgesturné med Bettan. I tillegg reiser han til Moskva allerede fjorten dager før finalen, for å promotere låten.

- Det kan nok være lurt å promotere artistene i enkelte markeder. Men det er flest eksempler på at det ikke lønner seg. Jeg mener den viktigste promojobben er den som gjøres i Moskva. I løpet av de fjorten dagene før finalen, blir det mer enn god nok tid til å vise seg fram, sier Stian Malme, prosjektleder i NRK.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Disse konkurrerer Alexander mot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer