Sandra Bullock:

Dropper ekteskap etter utroskandale

- Har funnet mitt livs kjærlighet, sier skuespilleren.

LYKKELIGE: Sandra Bullock og Brian Randall har vært sammen i seks år, men har ingen planer om å bli mann og kone. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
LYKKELIGE: Sandra Bullock og Brian Randall har vært sammen i seks år, men har ingen planer om å bli mann og kone. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2015 ble det kjent at Sandra Bullock (57) hadde funnet lykken med fotografen Bryan Randall (55).

Duoen holder en lav profil i rampelyset og har sjelden blitt avbildet sammen, men Randall ble raskt en del av «Bird Box»-stjernens familie og tok farsrollen for hennes to adoptivbarn, Louis (11) og Laila (8), på strak arm.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

Bullock har derimot ingen planer om å gifte seg med kjæresten gjennom seks år.

- Jeg er en person som har gått gjennom skilsmisseprosessen. Jeg har funnet mitt livs kjærlighet. Vi har to vakre barn, tre barn. Hans eldre datter også. Det er det beste i verden, fortalte skuespilleren da hun gjestet «Red Table Talk» nylig, ifølge Page Six.

Utroskapsskandale

Bruddet hun snakker om er 11 år tilbake i tid. Etter fem års ekteskap brøt 57-åringen med sin daværende ektemann, TV-profilen Jesse James (53), etter at flere ulike kvinner hevdet han hadde vært utro med dem.

James gikk selv ut med en offentlig unnskyldning. Det holdt likevel ikke mål for den prisbelønte stjernen, som kort tid etter valgte å flytte ut av parets felles hjem.

EKSPAR: Etter fem års ekteskap valgte Jesse James og Sandra Bullock å gå hver til sitt. Her er de avbildet i 2010. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock / NTB
EKSPAR: Etter fem års ekteskap valgte Jesse James og Sandra Bullock å gå hver til sitt. Her er de avbildet i 2010. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock / NTB Vis mer

Under «Red Table Talk» innrømmet Bullock at hun var «veldig glad for at universet lot henne vente med å starte en familie før hun traff riktig person».

- Jeg vil ikke si at andre skal gjøre ting slik jeg gjør det, men jeg trenger ikke et stykke papir for å være en hengiven partner eller en hengiven mor, delte hun, og forklarte videre at hun alltid kommer til å sette barna først.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg trenger ikke å bli fortalt at jeg skal være til stede i tøffe tider. Og jeg trenger ikke å bli fortalt hvordan jeg skal takle en storm med en bra mann.

Bullock og Randall bor i Los Angeles og oppdrar barna sammen som en familie.

- Bryan er super snill . For ungene er han nummer en, og jeg nummer to. Men jeg forstår det for han er morsommere og bestikker dem bedre enn meg, har hun tidligere uttalt.

LES OGSÅ: - Nå er babyen her

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer