«Farmen kjendis»:

Dropper bar overkropp: Fikk forbud

Per Sandberg fikk beskjed hjemmefra om at han måtte beholde klærne på foran kameraene.

FIKK BARIS-NEKT: Per Sandberg fikk beskjed fra kjæresten om at han ikke skulle vise seg i undertøyet. Foto: Skjermdump/TV 2
FIKK BARIS-NEKT: Per Sandberg fikk beskjed fra kjæresten om at han ikke skulle vise seg i undertøyet. Foto: Skjermdump/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBS! Denne saken inneholder spoilere fra dagens episode nederst i saken.

Den tredje uka i årets «Farmen kjendis» er godt i gang, og allerede har seerne sett at hele fire av deltakerne har måttet forlate gården. Søndag var det realityprofil Adrian Sellevoll (23) som måtte se seg slått i tvekamp, mot Rødt-politiker Mímir Kristjánsson (33).

Forrige uke var seerne vitne til den dramatiske hesteulykken som ble «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias' (37) billett ut fra «Farmen kjendis».

Samme uke ble også tidligere Frp-politiker Per Sandberg (60) valgt til storbonde, noe som sendte ham helskinnet videre til tredje uke.

Fikk klespåbud

Da Se og Hør møtte ham og Mímir Kristjánsson i Oslo tidligere denne uken, kunne Sandberg avsløre at han hadde fått en helt spesiell beskjed hjemmefra før han sjekket inn på Gjedtjernet gård.

- Jeg hadde ett prinsipp der inne, og det var at ingen fikk filme meg da jeg badet. Jeg badet hver kveld. Hver kveld sto jeg på bryggen, såpet meg inn helt hvit og hoppet i havet, forteller Sandberg.

- Jeg hadde lovet noen at kroppen min skulle ingen få se, ler han.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

- Var det ønske fra kjæresten din?

- Ja. Men hun sa ikke noe om hvorfor da, fortsetter han lattermildt.

Til Se og Hør avslører Bahareh Letnes (29) den egentlige grunnen til at kjæresten måtte beholde klærne på foran tv-kameraene.

- Jeg synes ikke at «Farmen» skal være som «Paradise Hotel» eller «Ex on the Beach» hvor man går rundt og viser kroppen sin. Jeg synes ikke det passer til verken programmet eller til Per som har vært politiker. Hadde Adrian (Sellevoll journ.anm.) gjort det, hadde jeg skjønt det, sier hun og ler.

- Så Per fikk ikke klesforbud på grunn av sjalusi?

- Nei, det var ikke derfor. Jeg har tillit til ham, jeg synes bare ikke det passer til «Farmen», svarer hun.

Rørleggersprekk-nekt

Også Mímir Kristjánsson fikk visse restriksjoner fra samboeren før oppholdet.

- Jeg fikk beskjed om å ikke klø meg i rumpa eller pille meg i nesen. Også sånn rørleggersprekk har jeg ganske ofte, som jeg måtte passe på. En dag sa de i produksjonen faktisk til meg at jeg måtte trekke opp buksa slik at de kunne filme, flirer han.

I tirsdagens episode dukket det opp to nye fjes på gården - utfordrerne Mia Gundersen (58) og Asgeir Borgemoen (48). De fikk bare få dager på seg til å vise hvem som fortjener en fullverdig plass i gårdskonkurransen. Onsdag falt valget på Gundersen, og Borgermoen måtte derfor forlate gården.

Han får imidlertid en ny sjanse i sidekonkurransen «Torpet kjendis».

I ukens første episode av den populære serien er det Vidar Villa (30) som blir valgt til ny storbonde. Valget om hvem som blir den ukens førstekjempe falt dermed på Tommy Sharif (43), som nå må belage seg på tvekamp i søndagens episode.

LES OGSÅ: Ute igjen: - Helt utkjørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer