«Farmen kjendis»:

Dropper bar overkropp: Fikk forbud

Per Sandberg fikk beskjed hjemmefra om at han måtte beholde klærne på foran kameraene.

FIKK BARIS-NEKT: Per Sandberg fikk beskjed fra kjæresten om at han ikke skulle vise seg i undertøyet. Foto: Skjermdump/TV 2
FIKK BARIS-NEKT: Per Sandberg fikk beskjed fra kjæresten om at han ikke skulle vise seg i undertøyet. Foto: Skjermdump/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBS! Denne saken inneholder spoilere fra dagens episode nederst i saken.

Den tredje uka i årets «Farmen kjendis» er godt i gang, og allerede har seerne sett at hele fire av deltakerne har måttet forlate gården. Søndag var det realityprofil Adrian Sellevoll (23) som måtte se seg slått i tvekamp, mot Rødt-politiker Mímir Kristjánsson (33).

Forrige uke var seerne vitne til den dramatiske hesteulykken som ble «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias' (37) billett ut fra «Farmen kjendis».

Samme uke ble også tidligere Frp-politiker Per Sandberg (60) valgt til storbonde, noe som sendte ham helskinnet videre til tredje uke.

Fikk klespåbud

Da Se og Hør møtte ham og Mímir Kristjánsson i Oslo tidligere denne uken, kunne Sandberg avsløre at han hadde fått en helt spesiell beskjed hjemmefra før han sjekket inn på Gjedtjernet gård.

- Jeg hadde ett prinsipp der inne, og det var at ingen fikk filme meg da jeg badet. Jeg badet hver kveld. Hver kveld sto jeg på bryggen, såpet meg inn helt hvit og hoppet i havet, forteller Sandberg.

- Jeg hadde lovet noen at kroppen min skulle ingen få se, ler han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer