Dropper årets kjendisfest

I år må kjendisen finne på noe annet for å varme opp til 17. mai.

TRADISJON: 16. mai-festen til Petter Stordalen, her sammen med forloveden Gunhold Melhus, er snart like tradisjonsrikt som fotballkampene samme dag. Men i år må kjendisen finne på noe annet for å varme opp til 17 mai.  Foto: Stella Pictures
TRADISJON: 16. mai-festen til Petter Stordalen, her sammen med forloveden Gunhold Melhus, er snart like tradisjonsrikt som fotballkampene samme dag. Men i år må kjendisen finne på noe annet for å varme opp til 17 mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: 16. mai-festen til Petter Stordalen (47) er snart like tradisjonsrikt som fotballkampene samme dag.

Parets mange innfall om bekledning og ikke minst høy champagneføring, har ført festen inn på listen over de mest populære gjennom året - men i år må kjendisen finne på noe annet for å varme opp til 17 mai.

- Gunhild skal disputere bare noen få dager etter, og vi har kommet til at vi avlyser året fest, sier Stordalen til VG.

Stordals kjæreste - som han skal gifte seg med i sommer, Gunhild Melhus, er lege og skal doktorgrad-disputeres 21. mai.

De aller nærmeste vil riktignok bli invitert på disputas middagen, som er en historisk middag for alle som klarer å få seg en doktorgrad.

Stordalen er ikke kjent for å spare på kruttet når han inviterer til fest. Og at han innrømmer at det å arrangere fest er noe man skal ta seriøst. 12. juni blir det stort kjendisbryllup i eksotiske Marrakech i Marokko med 250 gjester som blir fløyet inn med eget charterfly fra Norge. Ifølge Se og Hør bladet koster bryllupet over 20 millioner norske kroner.

- Fest for meg er noe man skal ta på alvor. Vi vet ikke hvor mange gjester det blir i bryllupet, men jeg skal jo lage en kjempefest, sier Stordalen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Helt fantastisk å være Petters kjæreste