Dronning Elizabeth:

- Dronningens forskjellsbehandling får Harry til å se rødt

Ny avgjørelse skaper splid i familien.

SMYKKEKRIG: Dronning Elizabeths nye avgjørelse skal være lite populær innad i kongefamilien. Foto: NTB Scanpix
SMYKKEKRIG: Dronning Elizabeths nye avgjørelse skal være lite populær innad i kongefamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ifølge flere britiske medier, deriblant The Sun skal det ha oppstått dårlig stemning i den britiske kongefamilien den siste tiden. Tabloidavisen skriver at dronning Elizabeth (92) nå forskjellsbehandler de to hertuginnene, hertuginne Kate (37) og hertuginne Meghan (37), som er gift med henholdsvis prins William (36) og prins Harry (34).

Det har i lengre tid blitt spekulert heftig på om forholdet mellom de to brødrene og konene deres er iskaldt, og nå ser det ut til at den dårlige stemningen har nådd nye høyder.

Ifølge The Sun skal dronningen nemlig ha besluttet at Meghan ikke får bruke smykker som har blitt kjente fordi prinsesse Diana har brukt dem. De har imidlertid hertuginne Kate fri tilgang på - noe som ikke er særlig populært hos prins Harry.

Overraskende situasjon

Dronningen skal ha gjort prins William oppmerksom på avgjørelsen sin, noe som har sørget for en lengre avstand mellom de to brødrene, som tidligere har stått hverandre svært nær.

Kilder nær den britiske kongefamilien hevder at dronning Elizabeth er lite imponert over oppførselen til Meghan og at hun derfor ikke har «fortjent» de dyre smykkene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer