Sarah Ferguson:

- Dronningen ville blitt så glad

Delte rørende bilder med sine nye firbeinte venner.

RØRENDE: Sarah Ferguson ble møtt med varme ord i sosiale medier da hun la ut bilder av hundene til dronning Elizabeth. Foto: Cinzia Camela / Pa Photos / NTB
RØRENDE: Sarah Ferguson ble møtt med varme ord i sosiale medier da hun la ut bilder av hundene til dronning Elizabeth. Foto: Cinzia Camela / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Dronning Elizabeth etterlot seg en hel nasjon i sorg da hun 8. september gikk bort 96 år gammel.

I løpet av hennes lange liv eide hun flere hunder, og det var ingen tvil om at hun elsket dyr. På sine siste dager hadde hun to corgier, én dorgi (blanding av dachs og corgi) og en cocker spaniel.

Da hun gikk bort ble det kjent at sønnen prins Andrew (62) skulle overta de to corgiene sammen med ekskona Sarah Ferguson, også kjent som hertuginnen av York.

FÅR IKKE HILSE: Et videoklipp fra dronning Elizabeth IIs begravelse får internett til å koke. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Lørdag fyller Ferguson 63 år, og i anledning fødselsdagen la hun ut en rekke bilder av seg selv med corgi-hundene til dronning Elizabeth.

Det gjorde hun på sine sosiale medier, deriblant på Instagram, hvor hun skrev følgende:

«Gavene som fortsetter å gi..».

Gratulasjonene har allerede strømmet inn i kommentarfeltet, og flere av følgerne til Ferguson ble varm om hjertet da de fikk et gjensyn med dronningens hunder.

«Gratulerer med dagen Fergie! For et flott hjerte du har. Jeg er sikker på at dronningens hunder er glade og elsker livet med deg», kommenterte en.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gata i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

En annen fulgte opp:

«Jeg elsker at du har disse to vakre vennene. De må savne sin elskede eier. Vår kjære dronning ville blitt så glad for å se hundene sine så elsket».

Ferguson var gift med prins Andrew (62) fram til 1996, og er mor til to av dronningens barnebarn prinsesse Beatrice (34) og prinsesse Eugenie (32).

LES OGSÅ: Dette skjer med hundene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer