SELFIE: Dronningen av Spania ble med på selfie med to jenter, da hun var på kino.  Foto: Twitter
SELFIE: Dronningen av Spania ble med på selfie med to jenter, da hun var på kino. Foto: TwitterVis mer

Dronningen ble med på selfie

Spanias ferske dronning viste sin sporty side, da hun møtte to tenåringsjenter på byen i Madrid.

SEOGHØR.NO: Fredag var Spanias ferske kongepar, kong Felipe og dronning Letizia, på kino, hvor de koste seg med «Dawn of the Planet of the Apes». De to er ofte ute å se i Madrids gater - enten på kino, i butikker eller restauranter.

Dronningen hadde på seg en limegrønn t-skjorte, hadde naturlig sminke og løst hår.

Og utenfor kinoen stilte den sporty dronningen gladelig opp på en «selfie» med to jenter.

- Hun var veldig hyggelig. De er et flott kongepar men er enda bedre mennesker, sier jentene til Europa Press, ifølge DailyMail.

Dronning Letizia jobbet som nyhetsanker før hun giftet seg med kong Felipe i Almudena-katedralen i Madrid, i 2004.

De to møtte hverandre på en strand nord i Spania. Det var dog ingen romantisk start, da begge var der på jobb i forbindelse med oljekatastrofen i Galicia.

Han i kraft av å være kronprins. Hun som journalist. Allerede 1. november 2003 kunngjorde de sin forlovelse, og 22. mai året etter ga de hverandre sitt ja.

I FRANKRIKE: Kong Felipe og Dronning Letizia var nylig på besøk i Frankrike. Her med statsminister Manuel Valls og hans kone Anne Gravoin. Foto: Stella Pictures
I FRANKRIKE: Kong Felipe og Dronning Letizia var nylig på besøk i Frankrike. Her med statsminister Manuel Valls og hans kone Anne Gravoin. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kongeparet har vært svært opptatt den siste tiden.

I går var de i Frankrike for et møte med President Francois Hollande.

Letizia så strålende ut da hun besøkte landet som er kjent for sin flotte mote. I en off-white kjole og diskré tilbehør, så dronningen elegant ut.

Nylig skrev Bunte at Kong Felipe kjøpte middag til kun 23 kroner, på en tapasrestaurant, mens dronningen og døtrene var på kino.

Letizia og Felipe har lenge vist edruelighet i forhold til livsstil. De har i aller høyeste grad tatt innover seg at landet er i en økonomisk krise, og viser sin sympati med folket ved å tone ned forbruket sitt og å handle billig.

TONER NED FORBRUKET: Spanias kongepar har bevisst tonet ned forbruket i sympati med den økonomiske krisen i Spania. Foto: Stella Pictures
TONER NED FORBRUKET: Spanias kongepar har bevisst tonet ned forbruket i sympati med den økonomiske krisen i Spania. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dronningen skal ha lagt de eksklusive smykkene på hylla for ikke å virke ekstravagant, og hun har i mange år handlet mye av klærne sine i kjedebutikker som Zara og Mango. Hun kjøper dessuten nesten utelukkende spansk mote for å støtte opp om landets designere.

Men en dronning i billigmote, er ikke å forakte. Spanjolene elsker henne fordi hun er så jordnær, og Se og Hørs motepoliti mener hun likevel er en av Europas best kledde kongelige.

– Letizia er en av mine favoritter, og jeg gratulerer henne som dronning. Som et stilikon har hun imponert meg år etter år. Stilen hennes er kommersiell, men veldig modig og stilren, sier Jan Thomas til Se og Hør.

LES MER: - Han er en veldig fin person