Dronningen ble med på selfie

Spanias ferske dronning viste sin sporty side, da hun møtte to tenåringsjenter på byen i Madrid.

SELFIE: Dronningen av Spania ble med på selfie med to jenter, da hun var på kino.  Foto: Twitter
SELFIE: Dronningen av Spania ble med på selfie med to jenter, da hun var på kino. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag var Spanias ferske kongepar, kong Felipe og dronning Letizia, på kino, hvor de koste seg med «Dawn of the Planet of the Apes». De to er ofte ute å se i Madrids gater - enten på kino, i butikker eller restauranter.

Dronningen hadde på seg en limegrønn t-skjorte, hadde naturlig sminke og løst hår.Og utenfor kinoen stilte den sporty dronningen gladelig opp på en «selfie» med to jenter.

- Hun var veldig hyggelig. De er et flott kongepar men er enda bedre mennesker, sier jentene til Europa Press, ifølge DailyMail.

Dronning Letizia jobbet som nyhetsanker før hun giftet seg med kong Felipe i Almudena-katedralen i Madrid, i 2004.

De to møtte hverandre på en strand nord i Spania. Det var dog ingen romantisk start, da begge var der på jobb i forbindelse med oljekatastrofen i Galicia.

Han i kraft av å være kronprins. Hun som journalist. Allerede 1. november 2003 kunngjorde de sin forlovelse, og 22. mai året etter ga de hverandre sitt ja.

Kongeparet har vært svært opptatt den siste tiden.I går var de i Frankrike for et møte med President Francois Hollande.Letizia så strålende ut da hun besøkte landet som er kjent for sin flotte mote. I en off-white kjole og diskré tilbehør, så dronningen elegant ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer