MØTTE PRESSEN: Brittany Murphy var tilsynelatende i toppform da hun 1. desember kastet glans over premieren til filmen "Across the hall" i Beverly Hills. Foto: Stella Pictures
MØTTE PRESSEN: Brittany Murphy var tilsynelatende i toppform da hun 1. desember kastet glans over premieren til filmen "Across the hall" i Beverly Hills. Foto: Stella PicturesVis mer

Drømte om å bli mamma

Filmskjønnheten ville få barn med ektemannen...

SEHER.NO: Søndag kom sjokknyheten om at filmstjernen Brittany Murphy (32) ble funnet død av ambulansemannskaper i sitt hjem i Los Angeles.

Selv om skuespillerinnen var tynnere er noen sinne den siste tiden, skal kun ha vært i strålende humør da hun møtte pressen for siste gang den 3. desember i forbindelse med en butikkåpning i Los Angeles.

Ifølge People skal 32-åringen da ha fortalt at hun stortrivdes sammen med ektemannen Simon Monjack, og at de drømte om barn.

- Jeg har vært så heldig med at jeg har en fantastisk ektemann... Jeg bruker mer tid sammen med familien enn noen andre i verden, fortalte hun til Access Hollywood, ifølge People.
 
"8 Mile"-skuespillerinnen avslørte også hva hun så mest fram til i 2010...

- I forhold til det å ha et nyttårsforsett, så hadde jeg elsket å fått barn til neste år, innrømmet hun.

Et par dager før butikkåpningen, var Murphy også til stede på premieren til filmen "Across the Hall", som hun medvirket i.

Politiet leter fortsatt etter dødsårsaken til 32-åringen, og både rettsmedisinske myndigheter og politiet i Los Angeles har startet etterforskning for å finne ut hva som var grunnen til at skuespillerens hjerte stoppet i åtte-tiden søndag morgen lokal tid.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ashton Kuthcher sørger over eks-kjæresten