PLATEAKTUELL: Musikken til Wilhelmsen er visepreget popmusikk, og nå er hun snart aktuell med nytt album. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
PLATEAKTUELL: Musikken til Wilhelmsen er visepreget popmusikk, og nå er hun snart aktuell med nytt album. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Drømte aldri om å bli kjendis

Nå er Unni Wilhelmsen snart klar med ny plate igjen.

SEHER.NO: Den norske låtskriveren, sangeren og musikeren Unni Wilhelmsen (38) slo igjennom i 1996 med plata "To Whom it May Concern", men i det siste har det vært stille rundt musikeren.

Nå jobber 38-åringen med sin syvende plate sammen med produsentene Erik Honoré og Jan Bang, og til Seher.no avslører hun at det nok vil bli noen overraskelser for fansen.

- Den nye plata er helt annerledes soundmessig. Jeg tror det blirskummelt å høre på for de som har fulgt musikken min før, og det er klart jeg er redd for å miste gamle fans - man er alltid det, men samtidig så får man jo også nye.

Seher.no møtte Wilhelmsen på Kristian Kristian Valens premierefest for hans nye humorshow, "Valens Frokost-TV", hvor musikeren også medvirker med en av låtene sine i ett av programmene.

- Kristian ville jeg skulle framføre en av sangene mine som han likte godt, så jeg synger den i ett av programmene. Jeg fikk jo spille nesten seriøst, mens Kristian sto der ved siden av meg iSteinar Albrigtsen-kostyme, så det ble ikke helt seriøst da, avslører hun til Seher.no.

Wilhelmsen huskes kanskje for de fleste for låtene "Anything about June" og "Won't go near you again", og var en stor norgeskjendis på slutten av 90-tallet. De siste årene har hun imidlertid ikke vært så mye i media, og hevder at hun heller aldri hadde et ønske om å være kjendis på den tiden.

- Jeg var bare en musiker, og det var musikken som var viktig for meg. Det var ikke viktig for meg å bli kjendis, jeg drømte ikke om det, sier hun.


Unni Wilhelmsens nye plate ventes å være i butikkene i 2010.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Unni synger for Harald