VISES I USA? Harald Zwart utelukker ikke at det kan bli aktuelt å vise "Lange Flate Ballær 2" i Statene.  Foto: Se og Hør
VISES I USA? Harald Zwart utelukker ikke at det kan bli aktuelt å vise "Lange Flate Ballær 2" i Statene. Foto: Se og HørVis mer

Drømmer om USA-lansering

- De ville elsket "Lange Flate ballær 2", mener Don Johnsons "høyre hånd".

SEHER.NO: I "Lange Flate Ballær 2" spiller amerikanske Marc Shelton rollen som U.S Navy-løytnant Colonel Hart, Don Johnsons høyre hånd. 

Shelton er full av lovord om både Harald Zwart og de seks "hovedkællæne", og mener filmen har stort seerpotensiale - også i USA.

Se videointervjuet med blant andre Harald Zwart og Marc Shelton nederst i saken!
  
- Amerikanerne ville elsket filmen, og det har jeg også sagt til Harald. Vi bør virkelig vise denne filmen i USA, sier skuespilleren til Seher.no.

Marc Shelton er ingen hvem som helst i filmverdenen.

Den amerikanske stjernen har blant annet spilt i "Rich Man's Wife", der velkjente Halle Berry også sto på rollelisten.

I "Three wishes" spilte han mot Patrick Swayze - mens han også var med i Harald Zwarts "Agent Cody Banks". I tillegg har han spilt i tv-serien "Charmed".

- Harald er en fantastisk regissør. Hele greia har vært veldig spennende, og ikke minst "crazy". Faktisk har det ikke vært så stor forskjell på det å spille inn film i Fredrikstad kontra Los Angeles, sier Shelton, som også benytter sjansen til å skryte av de seks hovedpersonene i filmen.

- De var fantastiske, og veldig proffe!

Harald Zwart (42) utelukker ikke at det kan bli aktuelt å vise "Lange Flate Ballær 2" for det amerikanske folket.
 
- Vi har ingen konkrete planer om å vise den i USA ennå, men vi viste jo enern for en gruppe bransjefolk i Statene - som alle syntes den var kjempemorsom. Det er en type film som er eksotisk for dem - akkurat som "I blanke messingen". Denne filmen har mange av de samme kvalitetene, mener Hollywood-regissøren.
 
LES OGSÅ: Slår tilbake mot anmelderslakt

Se video av da Seher.no møtte Marc Shepard og Harald Zwart her:

[obj:media:6234]