UT PÅ TUR: Gaute Ormåsen blir å se på skjermen fra mandag av på TVNorge. Han er med i kjendisversjonen «71 grader nord». Foto: Stela Pictures
UT PÅ TUR: Gaute Ormåsen blir å se på skjermen fra mandag av på TVNorge. Han er med i kjendisversjonen «71 grader nord». Foto: Stela PicturesVis mer

Drømmer om Snåsamannen

Gaute Ormåsen ser på Joralf Jerstad som den perfekte turkamerat.

SEOGHØR.NO: Mandag er det premiere på kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge, med blant annet MGP-finalisten Gaute Ormåsen (29) på deltagerlista.

Men på spørsmål fra SeogHør.no om hvem som ville vært drømmeturkameraten svarte han:

- Det ville vært Snåsamannen. Da kunne han fikset meg opp når jeg fikk gnagsår eller slitne skuldre.

Programmet har premiere på TVNorge førstkommende mandag og blant de andre deltagerne som skal utfordre seg selv ute i naturen er skuespiller Elin Sogn (41) og artist Christian Ingebrigtsen (35).

Om de hadde fått muligheten til å utfordre en kjendis til å delta ville de valgt ganske forskjellig. Christian ville utfordret sin gode venninne, artisten Maria Arredondo (27).

- Jeg har jobbet med henne opp igjennom hele hennes karriere, og hun er tvers gjennom et godt menneske som jeg er sikker på hadde fått utrolig mye igjen for en slik reise, sier han.

«Hotel Cæsar»-stjernen Elin Sogn hadde derimot likt å se store internasjonale kjendiser som Madonna (54) eller sjarmøren Justin Bieber (18) i konkurransen. Og begrunnelsen?

- Bare fordi jeg tror de hadde hatt godt av det, svarer hun.

LES OGSÅ: Opprykk for bestevennen