Drew Barrymore:

Drømmer om sex med eksene

Hollywood-stjernen er ennå singel etter skilsmissen for seks år siden.

SKILTE SEG: Drew Barrymore har to barn med eksmannen Will Kopelman. Foto: Amanda Schwab/Starpix/REX/NTB
SKILTE SEG: Drew Barrymore har to barn med eksmannen Will Kopelman. Foto: Amanda Schwab/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2016, etter fire år som ektepar, kom nyheten om at stjerneparet Drew Barrymore (47) og Will Kopelman (44) gikk hver til sitt.

- Dessverre skal vi skilles, men vi føler likevel ikke at dette gjør at vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan gjøre at man føler seg mislykket, men etter hvert begynner man å finne trøst i tanken om at livet går videre, fortalte Barrymore til People den gang.

Duoen har døtrene Olive (9) og Frankie (7) sammen.

Mens Kopelman giftet seg på nytt i fjor, har Barrymore foreløpig ikke funnet kjærligheten igjen.

SJOKKERT: Drew Barrymore ble sittende målløs igjen da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring. Vis mer

Tidligere har hun derimot vært sammen med flere kjente menn som komiker Tom Green (50), «The Strokes»-vokalist Fabrizio Moretti (41) og skuespillerne Justin Long (43) og Luke Wilson (50).

«Har et sterkt seksuelt begjær»

Nå avslører «Charlie's Angels»-stjernen at hun er i kontakt med flere av eksene sine - i drømmene, vel å merke.

I samtale med programleder Ross Mathews, i sitt eget TV-program «The Drew Barrymore Show», innrømmet nemlig 47-åringen at hun ikke har lagt fortiden helt bak seg.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

På spørsmål om hun noen gang har hatt en drøm hvor en eks har fått henne til å stønne, svarte hun følgende:

- Jeg tror det er det eneste stedet det skjer noe seksuelt med meg i disse dager, avslørte tobarnsmoren, ifølge People, og la til:

- Hvert halvår har jeg de heiteste drømmene og da tenker jeg: «Gode gud, jeg har et sterkt seksuelt begjær, jeg er i live og har en puls».

I en fleipete tone sa Mathews da at han elsker at Barrymore lyster etter eksene sine på nattetid, hvorpå hun svarte lattermildt:

- Drømmer en et trygt sted å jobbe seg gjennom mange ting.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Åpent forhold

Tidligere i år lettet Barrymore på sløret om forholdet hun var i med Luke Wilson, kjent fra blant annet «Lovlig blond».

Da gjestet skuespillerkollega Kate Hudson (42) «The Drew Barrymore Show» og sammen mimret jentene tilbake til hvordan de traff hverandre og hvordan kjærlighetslivet deres så ut den gang.

- Da vi møttes første gang, var vi unge og ville, fortalte Barrymore om første møte med Hudson på restauranten Chez Jay i Santa Monica i Los Angeles.

Og kort tid etter dukket navnet til Luke Wilson opp. Han var nemlig også til stede på den samme restauranten den kvelden.

- Jeg datet ham, men jeg tror han også datet andre mennesker. Det var et åpent forhold, vi var unge, avslørte hun.

Ifølge Vanity Fair var Barrymore og Wilson sammen sent på 1990-tallet.

LES OGSÅ: Letter endelig på sløret om forholdet til Kendall Jenner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer