FORELSKET? Miley Cyrus innrømmet til E! at hun drømmer om å gifte seg med den 16 år eldre Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio. Foto: All Over Press
FORELSKET? Miley Cyrus innrømmet til E! at hun drømmer om å gifte seg med den 16 år eldre Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio. Foto: All Over PressVis mer

Drømmer om Leonardo DiCaprio

- Han vet ikke at jeg er kona hans!

SEHER.NO: Det kan virke som om romansen mellom "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (16) og undertøysmodellen Justin Gaston (20) går mot slutten.

I hvert fall hvis det er opp til Miley å velge kjæreste...

Under Golden Globe-utdelingen i helgen benyttet nemlig 16-åringen anledningen til å uttykke sin begeistring for superstjernen Leonardo DiCaprio (34).

Miley innrømmet at hun er småforelsket i "Blood Diamond"-stjernen da hun ble intervjuet på den røde løperen i helgen.

- Jeg så ektemannen min, Leonardo DiCaprio. Jeg møtte han ikke. Han vet ikke at jeg er kona hans, men jeg kommer til å bli det en dag, innrømmet hun i et intervju med E!.

DiCaprio, på sin side, dater for tiden den israelske modellen Bar Rafaeli (23) som han har hatt et av-og-på-forhold med siden 2005.

Den 16 år eldre skuespilleren er imidlertid ikke den første eldre gutten Miley har falt for. I et intervju i fjor innrømmet hun at hun en stund var forelsket i Jesse McCartney (21), og hun skal også ha hatt et kort forhold til en av danserne sine, Ryan Marshall (22).

Har du et kjendistips? tips oss på Seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Justin gaston er ei igle