John Carew:

Drømmer om kjernefamilie etter bruddet

- Jeg håper det blir familie og barn etter hvert.

DRØMMER OM KJERNEFAMILIE: John Carew og Camilla Haukaas gikk tidligere i år hver sin vei. Nå drømmer John om en kjernefamilie, avslører han i et intervju med Aftenposten. Foto: Andreas Fadum.
DRØMMER OM KJERNEFAMILIE: John Carew og Camilla Haukaas gikk tidligere i år hver sin vei. Nå drømmer John om en kjernefamilie, avslører han i et intervju med Aftenposten. Foto: Andreas Fadum. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): For et par uker siden ble det kjent at John Carew og kjæresten hans gjennom to og et halvt år, Camilla Haukaas (26), hadde valgt å gå hvert til sitt.

Neste år blir han å se i en av hovedrollene i NRK-serien «Heimebane», der han faktisk spiller en pensjonert fotballstjerne.

I et nytt intervju med Dagbladet forteller John Carew at han fortsatt drømmer om å få seg en kjernefamilie, slik rollefiguren hans i «Heimebane» har.

- Forhåpentligvis kommer det til å skje seinere. Men nå har jeg så mange andre ting jeg ønsker å gjøre, og det tar mye av tankene, energien og fokuset mitt, sier han, og legger til:

- Jeg vil være med og skape fine ting, og utvikle meg selv. Og så håper jeg det blir familie og barn etter hvert.

Rollefiguren hans har kone og to barn.

Har en sønn fra før

Den tidligere fotballstjernen - og nåværende forretningsmannen - har allerede en sønn, Tyrese, som ble født i 2004. Sønnen bor i Norge sammen med moren sin, mens John til vanlig er bosatt i London.

I en årrekke var John Carew (38) en av Norges stolteste «eksportvarer», som fotballstjerne i store klubber som Aston Villa og West Ham.

De siste årene har han imidlertid prøvd seg på en mer kunstnerisk karrierevei, både som fotograf og som skuespiller.

Håper på familieliv

«Det er slutt mellom oss. Vi er fortsatt glade i hverandre, men er kommet til felles enighet om at det er best for begge å være venner - og ikke kjærester », sa Camilla Haukaas og John Carew i en felles uttalelse til Se og Hør i slutten av oktober, da bruddet ble kjent.

John Carew intervjues på etterfesten til Gullruten i Bergen. Carew snakker om fotografi-hobbyen og andre ting han driver med. Vis mer

Bor i utlandet

Carew forsøker å få mest mulig tid med familien i «gamlelandet».

- Jeg er veldig glad i London, har bodd der i ti år og klarer ikke gi slipp. Men jeg flyr mye fram og tilbake. Det er godt med variasjon og komme hit og roe ned. Jeg forsøker alltid å besøke mamma og Lørenskog når jeg er i Norge, sier han til Dagbladet.

Også tidligere har John Carew fortalt at han ønsker seg flere barn.

- Jeg har en fantastisk sønn allerede. Og så tenker jeg jo at det hadde vært hyggelig med et par unger til etter hvert. Jeg har alltid tenkt at jeg vil ha tre unger. Kanskje i løpet av tre-fire år, sa han til VG i 2015.

Fester med stjernene

Selv om det at han er bosatt i London betyr at han er mye borte fra familien i Norge, byr livet i den britiske metropolen på en del glamour og celebre fester.

I 2014 fikk John Carew oppmerksomhet da han delte et bilde på Twitter sammen med supermodell og skuespiller Cara Delevingne (25).

De to møttes på motevisningen til undertøysmerket La Perla, og Cara dro på med en grimase som ble foreviget av fotografen.

Saken fortsetter nedenfor.

Noen få dager tidligere var nordmannen også blant stjernene som inntok den røde løperen i anledning BAFTA-utdelingen i London. I løpet av kvelden festet han også med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (43).

Og i januar samme år var John dessuten invitert på premieren på «The Wolf of Wall Street» i London, der Leonardo DiCaprio spilte hovedrollen. Den gang dukket han opp på den røde løperen sammen med modell og klesdesigner Hofit Golan, som er en god venninne av ham.

Saken fortsetter nedenfor.

#tb Cannes festival is coming up !✨😎 2016 #Pow 🎥💥 #Cannes

Et innlegg delt av john_carew (@john_carew)

På Instagram-kontoen sin, der han har over 35 000 følgere, deler han også gjerne bilder av celebritetene han møter på ulike fester og eksklusive arrangementer.

Stjerneartist Mary J. Blige (46) og filmstjernen Brad Pitt (53) er blant kjendisene John Carew har menget seg med.

Under filmfestivalen i Cannes i mai, koste han seg dessuten på den stjernespekkede De Grisogono-festen. Han han tidligere også deltatt på den årlige veldedighetsgallaen til amfAR under filmfestivalen.

GLITTER OG STAS: John Carew sammen med sanger Camilla Kerslake og venninnen Hofit Golan (t.h.) på De Grisogono-festen i Cannes i mai. Foto: Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
GLITTER OG STAS: John Carew sammen med sanger Camilla Kerslake og venninnen Hofit Golan (t.h.) på De Grisogono-festen i Cannes i mai. Foto: Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er en fantastisk kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer