Drømmer om het natt med Brad Pitt

Robbie Williams legger ikke skjul på sine homofile lyster.

DRØMMER OM BRAD: Robbie Williams spøker med at han godt kunne hatt en het natt med Brad Pitt.  Foto: All Over Press
DRØMMER OM BRAD: Robbie Williams spøker med at han godt kunne hatt en het natt med Brad Pitt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Robbie Williams (37) elsker å sjokkere, og nå får han igjen oppmerksomhet for sine kontroversielle uttalelser. I et videointervju spøker «Take That»-stjernen med hvor mye han skulle fått betalt for å ha sex med en annen mann.

- Brad og jeg kan forhandle. Julenissen måtte betale meg 20 millioner kroner, men jeg gjør det gratis for Brad Pitt, eller kanskje jeg måtte betale ham? sier han ifølge The Mirror.

Williams har flere ganger tidligere hintet om sin homofile side.

- Jeg har god tid før jeg finner den rette kvinnen, det vil si hvis jeg ikke er homofil. Folk tror det, men jeg er ikke homo i Australia. Jeg er homo mange steder, men ikke der, sa han da han gjestet australske «The Today Show» i 2005.


Williams har også tidligere saksøkt tre ulike medier som hintet om at stjernen var homofil. Allikevel klarer han ikke å slutte å snakke om sine mannlige preferanser. Selv om han drømmer om Brad Pitt, er «Feel»-stjernen svært lykkelig med kona Ayda Field (32).

- Nyttårsforsettet mitt er å bli en bedre ektemann. Jeg vil bli en bedre mann og jeg vil være lykkelig. Jeg har også planer om å trene mye neste år, jeg slipper et nytt album og vil se ut som en flott popstjerne, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skal snart bli pappa   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer