FERSK MODELL: 18 år gamle Hanne Sagstuen har kun et halvt år bak seg i modellbransjen, men går likevel for seier i Frøken Norge 2008. Foto: www.froken.no
FERSK MODELL: 18 år gamle Hanne Sagstuen har kun et halvt år bak seg i modellbransjen, men går likevel for seier i Frøken Norge 2008. Foto: www.froken.noVis mer

Drømmer om Frøken-seier

Narvik-jenta Hanne Sagstuen håper en stemmekampanje på internett skal få henne til Frøken Norge-finalen.

SEHER.NO: 18-åringen er en av 10 missekandidater som er med i kampen om å bli "månedens kandidat" på Frøken Norges hjemmesider. Vinner hun, vanker det en friplass til hovedrunden.

- Jeg har bare jobbet som modell et halvt års tid, men ble anbefalt å stille av byrået mitt. Nå er jeg kjempeglad for å bli nominert til "månedens kandidat", sier Hanne til Seher.no

Den aktive blondinen har blant annet lenge danset hip-hop og jazzballett på fritiden, men har nå gitt seg på grunn av ryggproblemer. Nå håper hun isteden å nå lengst mulig i modellkonkurransen.

I likhet med de andre kandidatene har 1,75 meter høye Hanne lagt ut egne bilder og en egen blogg på nettsidene froken.no for å kapre stemmer.

- Foreløpig har jeg ikke fortalt det til noen andre enn mine nærmeste at jeg er med, men nå må jeg vel begynne å spre det litt mer for å sikre stemmer, sier hun.

I tillegg til kåring av "månedens kandidat" frem til oktober vil det også  i år bli arrangert TV-show for å finne fram til Norges bidrag til Miss World og Miss Universe 2008.

- Finalen vil bli i mars 2008, men om det blir samme type program som i fjor er ikke bestemt ennå, sier missegeneral Geir Hamnes til Seher.no

De regjerende norske missene Kirby Ann Basken og Lisa-Mari Moen Jünge ble tidligere i år valgt ut blant over 2200 påmeldte jenter. I år regner Hamnes med at antallet kan komme opp i over 3000.

LES OGSÅ: Catwalk ble dogwalk