FORELSKET: Mange stusset da Ashton og Demi bla kjærester - de to turtelduene inkludert. Foto: All Over Press
FORELSKET: Mange stusset da Ashton og Demi bla kjærester - de to turtelduene inkludert. Foto: All Over PressVis mer

Drømmer om flere barn

"Charlie's Angels"-stjernen snakker ut om forholdet til sin 16 år yngre ektemann.

SEHER.NO: Demi Moore (44) skapte overskrifter da hun begynte å date den 16 år yngre Ashton Kutcher (28) for tre år siden. Men nå forteller Demi at også hun ble overrasket da hun fant tonen med den barske "That '70s Show"-stjernen.


SE HER: Ashton ofret ungdomstiden for Demi


- Hvis noen hadde sagt til meg "OK, her er spådommen; Du skal møte en 25 år gammel mann, og han kommer til å se på det å være sammen med deg og dine tre barn som en bonus", ville jeg sagt "fortsett å drømme", sier Striptease-skuespillerinnen i et intervju med februar-utgaven av Vanity Fair.


- Jeg tror det overrasket oss begge - særlig ham. Karrieren hans var i full fart oppover da vi traff hverandre, noe som er en ypperlig mulighet til utagerende lek for en ung mann.


SE HER: Ashton advarer stedatteren mot Lindsay Lohan


Paret har imidlertid selvironi og spøker med hverandre om at de kanskje burde spille sammen i Broadway-produksjonen av "The Graduate" - den klassiske historien om en ung mann som faller for en godt voksen kvinne.


Demi og Ashton giftet seg i september 2005, og selv om Demi har tre barn fra forholdet med "Die Hard"-helten Bruce Willis, vil hun gjerne ha flere.


- Helt klart. Når du når tre, når det er flere barn enn foreldre, spiller det liten rolle om man har tre, fire eller fem. For meg er barna mine det viktigste jeg har bidratt med i livet, sier den sexy stjernen.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.