DRØMMER OM KJÆRESTE: Kelly Clarkson forteller at hun veldig gjerne ønsker seg en kjæreste nå.  Foto: All Over Press
DRØMMER OM KJÆRESTE: Kelly Clarkson forteller at hun veldig gjerne ønsker seg en kjæreste nå. Foto: All Over PressVis mer

Drømmer om en kjæreste

Kelly Clarkson hevder hun aldri har vært forelsket!

SEHER.NO: Popstjernen og tidligere "American Idol"-vinner Kelly Clarkson (26) drømmer nå om å treffe mannen i sitt liv.

I et ferskt intervju med den britiske utgaven av Cosmopolitan, går til og med 26-åringen så langt i å hevde at hun aldri har vært ordenlig forelsket, skriver Female First.

Siden hun vant "American Idol" i 2002, har livet vært svært hektisk for sangerinnen, og popstjernen innrømmer også at hun har problemer med å stole på menn etter at ekskjæresten David Hodges behandlet henne dårlig.

- Jeg har aldri vært forelsket. Jeg vil det så veldig - for jeg er en håpløs romantiker, men jeg har ikke kommet dit enda. Jeg vil helst vente på den rette, istedet for å ta den nest beste, sier hun.

Men Kelly tror hun har problemer med å forelske seg...

- Jeg blir nok ikke forelsket så veldig lett. Jeg hadde en kjæreste, som jeg fant ut at var sammen med meg bare fordi han ville bli kjent. I tillegg hadde han en annen kjæreste mens vi var sammen. Jeg kan se en lyver på en mils avstand. Jeg ble såret, men karma er en bitch og jeg er sikker på at det vil slå tilbake mot ham en dag, sier hun, og sikter mest sannsynlig til Hodges.

Clarkson innrømmer at hun faller for visse typer menn, og har du skjegg har du en god sjanse med popidolet.

- Jeg elsker en mann med en god sans for humor. Og så liker jeg menn med ansiktshår! Han må også være selvstendig. Jeg elsker karrieren min og det å være uavhengig, så hvis jeg skal gi alt for en mann denne gangen, må det være verdt det, avslutter hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg hadde løyet hvis jeg sa det var greit