ÅPNER OPP: TV-profil Leo Ajkic legger ikke skjul på at han drømmer om å bli pappa. Foto: Stella Pictures
ÅPNER OPP: TV-profil Leo Ajkic legger ikke skjul på at han drømmer om å bli pappa. Foto: Stella PicturesVis mer

Drømmer om egne barn

... men sivilstatusen holder han for seg selv.

SEOGHØR.NO: Hele Norges «badboy» Leo Ajkic (30) snakker om dop, narkodom og festing i «Portrettet» i VG Helg denne helgen, og overraskende nok åpner han seg også opp om ønsket om å slå seg ned og å stifte egen familie.

- Jeg drømmer om stabilitet og trygghet, sånn at jeg kan ta noen valg. Det hadde vært fett å få barn, være bekymret for dem og lære dem hva de skal. Folk arver penger i dette landet, jeg har ingen ting. Jeg har lyst til å eie en del ting og bli litt trygg. For meg er Norge trygghet, jeg hadde ikke vært her ellers. Det er det jeg liker ved Norge, tryggheten, ikke klimaet, sier han til VG Helg.

I 2013 kom boken «Mor» ut på Juritzen Forlag, hvor Leo var blant kjendisene som hyllet sin mamma. Her utdypet han når han ser for seg at han er klar for å stifte familie:

- I Norge i dag er barn nærmest blitt accessories (tilbehør, red.anm). En naturlig greie når jobb og hus er på plass. Jeg ønsker ikke å gjøre det slik. Jeg vil ha barn når jeg føler at jeg har oppnådd det jeg drømmer om i livet, skriver han i boken «Mor».

FIKK SKRYT: Tidligere i år fikk Leo prøve seg som familiefar da han datet skuespiller Henriette Steenstrup i NRK-serien «Typen til». Her med hennes sønn Billy (2) som hun har med ektemannen Fritjov Såheim. - Leo har mer barnetekke enn en Disney-film. Jeg vil si han er et naturtalent, skrøt Henriette til Se og Hør i mars. Foto: NRK
FIKK SKRYT: Tidligere i år fikk Leo prøve seg som familiefar da han datet skuespiller Henriette Steenstrup i NRK-serien «Typen til». Her med hennes sønn Billy (2) som hun har med ektemannen Fritjov Såheim. - Leo har mer barnetekke enn en Disney-film. Jeg vil si han er et naturtalent, skrøt Henriette til Se og Hør i mars. Foto: NRK Vis mer

De siste årene har 30-åringen figurert i flere ulike suksessprogrammer på TV, og NRK-serien «Typen til» ble en hit da den ble sendt for første gang i 2013. I serien ble TV-seerne kjent med flere av Leos myke kjærstesider, men hvordan sivilstatusen hans ser ut på privaten holder han tett til brystet:

- Om jeg er singel, eller har dame, eller er et sted midt i mellom, er noe jeg aldri oppdaterer. Det er noe av det siste jeg har igjen av meg selv som er privat, sier han videre.

11. november er Ajkic klar med TV-serien «Leos reise» som sendes på NRK3.

LES OGSÅ: Leo klippet klærne av Charter-Hilde