Drømmer om bryllup og flere barn

- Jeg vil ha flere unger, kanskje tvillinger, sier Britney Spears.

NESTE MANN UT? Forrige måned ble Britney Spears og kjæresten David Lucado sett med matchende armbånd på tur i Los Angeles. Paret har vært sammen siden mars i år. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
NESTE MANN UT? Forrige måned ble Britney Spears og kjæresten David Lucado sett med matchende armbånd på tur i Los Angeles. Paret har vært sammen siden mars i år. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: To ødelagte ekteskap og en brutt forlovelse skremmer ikke popstjernen Britney Spears (31) fra å ville gifte seg eller å bli mor igjen.

- Jeg vil ha flere barn, kanskje tvillinger. Jeg vil slå meg til ro og gifte meg. Det ville vært fint, sa Britney til den tyske TV-kanalen RTL tirsdag, ifølge Contactmusic.com.

I januar 2004 var den tidligere trøblete sangfuglen gift med barndomsvennen Jason Alexander i 55 timer etter en fuktig bytur i Las Vegas.

Åtte måneder senere sa hun ja til danseren Kevin Federline (35), som hun kun hadde kjent i fem måneder. Paret fikk sønnene Sean Preston (8) og Jayden James (7) sammen før de ble skilt i 2007.

Etter Britneys svært offentlige sammenbrudd i 2008 brukte hun et par år på å stable seg på beina igjen, og i 2010 ble hun kjæreste med agenten sin Jason Trawick (41). Duoen rakk også å forlove seg før de gikk hver til sitt i januar i år.

De siste månedene har «Toxic»-stjernen vært kjæreste med advokaten David Lucado, og mye tyder derfor på at det er ham hun ønsker å starte familie med.

Men selv om hun skal tilbringe mye tid i Las Vegas de neste to årene med showet «Britney: Piece of Me», blir det neppe noe nytt skandalebryllup i syndens by.

- Jeg drar ikke ut på byen lenger. Jeg liker å være hjemme og se på film og spise masse popcorn, forteller hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Hollywoods korteste ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer