Sienna Miller:

Drømmer om bryllup og barn med sin ni år yngre kjæreste

- Dette er kjærlighet!

LYKKELIG: Sienna Miller og kjæresten Lucas Zwirner skal snart ha vært sammen i rundt ett år. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Sienna Miller og kjæresten Lucas Zwirner skal snart ha vært sammen i rundt ett år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter fire år som kjærester ble det sommeren 2015 kjent at filmstjernen Sienna Miller (37) og skuespilleren Tom Sturridge (33) hadde gått hver til sitt.

Paret, som også rakk å forlove seg, har datteren Marlowe Ottoline Layng Sturridge (7) sammen.

Etter bruddet fra Sturridge innledet Sienna først et forhold med den 15 år eldre Hollywood-regissøren Bennett Miller (52), før hun falt for den ni år yngre skuespilleren Lucas Zwirner (28) før jul.

Lykkelig forelsket

Nå avslører «American Sniper»-stjernen at hun ser for seg en fremtid med sin unge kjæreste.

- Dette er kjærlighet. Det er hyggelig og jeg er lykkelig, deler hun med avisen Metro, ifølge Contact Music, og legger til:

- Jeg vil gjerne ha flere barn. Jeg vil gjerne ha en datter til. Og jeg tror jeg er åpen for å gifte meg også.

Bestevenn med eksen

Miller og Zwirner, som jobber som forfatter og oversetter, ble først observert da de dukket opp sammen i bursdagen til eksen hennes, Tom Sturridge, i desember i fjor, ifølge People.

Sist måned var de også gjester i bryllupet til sangstjernen Ellie Goulding (32).

Saken fortsetter nedenfor.

Også tidligere har Sienna gitt uttrykk for at hun ønsker seg flere barn.

- Jeg kunne ønske jeg fikk datteren min da jeg var litt yngre, slik at jeg kunne fått barnebarn nå. Men jeg vil gjerne ha flere barn også, fortalte hun, ifølge Contact Music.

Videre åpnet hun seg om det «intense forholdet» hun og Marlowe har.

- Datteren min utfordrer meg. Det er som å se seg selv i speilet. Når man blir foreldre og skal oppdra barn ser man aspekter av sin egen karakter i dem som reflekterer tilbake. Det er det mest kjærlige og intense forholdet jeg har, forklarte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

GODE VENNER: Her plukker Sienna Miller og eks-forloveden Tom Sturridge datteren Harlowe opp fra skolen sammen i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Her plukker Sienna Miller og eks-forloveden Tom Sturridge datteren Harlowe opp fra skolen sammen i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miller og Sturridge har klart å beholde vennskapet etter at de brøt forlovelsen og samarbeider tett om oppdragelsen til datteren.

Eksene bor nemlig bare noen kvartaler fra hverandre i New York, og har derfor hatt muligheten til å innføre en viktig kveldsrutine.

- Vi legger henne sammen hver dag, fortalte Sienna i 2017, ifølge Time.com.

- Å gjøre så mye som mulig sammen, føltes som det mest ideelle for oss. Heldigvis er vi veldig glad i hverandre og er bestevenner, så det er bra. Det er ikke det at det ikke er komplisert til tider, for det er det, la hun til.

LES OGSÅ: Gravid halvannet år etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer