Drømmer om bondebryllup

Britney Spears vil ha en intim seremoni med kjæresten Jason Trawick.

BRUD FOR TREDJE GANG: Britney Spears planlegger et lite, intimt bryllup sammen med kjæresten Jason Trawick.  Foto: All Over Press
BRUD FOR TREDJE GANG: Britney Spears planlegger et lite, intimt bryllup sammen med kjæresten Jason Trawick. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Britney Spears (30) planlegger i disse dager bryllupet sitt med kjæresten Jason Trawick (40), etter at han gikk ned på kne på sin egen bursdag. Ifølge Daily Mail ønsker «Till the world ends»-stjernen å gifte seg i en liten og intim seremoni.

- Hun ønsker seg et tradisjonelt bryllup med god mat og omringet av de nærmeste, sier en kilde til InTouch Weekly.

Det er tredje gangen Spears gifter seg. I 2004 gikk hun til alters i Las Vegas med barndomsvennen Jason Alexander. Omstendighetene var ikke særlig romantiske, og paret giftet seg i jeans etter en fuktig kveld på byen. Popstjernen fikk senere annullert ekteskapet.

Senere samme år sto hun hvit brud da hun giftet hun seg med Kevin Federline (33), som hun fikk to sønner med. 

Denne gangen skal Britney være mer seriøs, og ønsker et tradisjonelt sørstats-bryllup, muligens i hjembyen Kentwood.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forlovelsesringen kostet 550.000 kroner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer