Drømmer om Bond-livet

Ben Adams og Christian Ingebrigtsen så ut som vaskeekte 007-agenter på rød løper.

SEOGHØR.NO: A1-gutta Ben Adams (30) og Christian Ingebrigtsen (35) var strålende fornøyd da de troppet opp i matchende smokinger på den røde løperen på torsdagens «Skyfall»-premiere.

- Jeg gleder meg veldig til å se filmen, smilte Ingebrigtsen.


SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Ben Adams er for tiden aktuell som en av deltakerne i det populære TV 2-programmet «Skal vi danse», og legger ikke skjul på at han bærer rundt på en hemmelig Bond-drøm.

- Alle drømmer jo om å være James Bond, påsto han, og gutta ble entusiastiske da de fikk leve ut drømme ved hjelp av journalistens medbragte Bond-pistoler!
 
Da Se og Hør traff gutta utenfor Ekebergrestauranten etter visningen var de strålende fornøyd.

- Det eneste som skuffet meg med filmen var at det ikke var nok pene damer. Norske jenter er mye penere. Men det er kanskje ikke så lurt å si høyt når jeg har tatt med kjæresten min, fleipet Adams.
 
På rød løper denne kalde torsdagskvelden var blant annet TV-personlighet Aylar Lie (28), «Skal vi danse»-deltakerne Linni Meister (26) og Cathrine Larsåsen (26), reality-babe Mari Haugersveen (30), spydkaster Andreas Thorkildsen (30), fiolinist Marte Krogh (37) og «Moods of Norway»-gründer Simen Staalnacke (36).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Linni Meister kom på Bond-premiere i kjole til 35 000 kroner