Per Sandberg og Bahareh Letnes:

Drømmer om barn

Men først skal de kjøpe seg hus sammen.

LYKKELIGE: Nå tar Per Sandberg og Bahareh Letnes forholdet ett steg videre. Foto: TV 2
LYKKELIGE: Nå tar Per Sandberg og Bahareh Letnes forholdet ett steg videre. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Nylig ble det kjent at kjæresteparet Per Sandberg (59) og Bahareh Letnes (29) begge skal delta i årets sesong av «Skal vi danse» på TV 2.

Det populære programmet har premiere i slutten av måneden, og til tross for at duoen blir konkurrenter på parketten, er de ikke redde for å møte hverandre i en eventuell danseduell.

- Det er jo ikke noe nytt. Det har vi gjort i snart et år nå på hjemmebane, ved å diskutere internasjonal politikk og andre temaer. Men det er klart, dette blir jo fysisk da, uttalte Sandberg til Se og Hør da deltakerne ble lansert i begynnelsen av august.

Og det kan se ut til å bli en travel høst for det profilerte paret. I tillegg til realitydeltakelsen er nemlig Sandberg og Letnes også på jakt etter ny bolig.

Det avslører de overfor Dagbladet torsdag.

KONKURRENTER: Per Sandberg og kjæresten Bahare Letnes blir konkurrenter når «Skal vi danse» braker løs denne høsten. Vis mer

Tenker fremover

På nåværende tidspunkt bor duoen sammen i en leilighet i Mandal, men nå er de altså på jakt etter et sted med mer plass, og gjerne tre til fire soverom.

- Leiligheten er ikke så stor, så nå har vi tenkt å kjøpe oss hus, forteller Letnes til avisen.

- Vi er på visning etter visning, og har nesten brukt like mye tid på visning som vi har brukt på å danse, forklarer Sandberg videre.

Med større plass er det lettere for paret å ønske øvrig familie velkommen på besøk, og i tillegg drømmer de også om egne barn i fremtiden.

- Ja, absolutt, det kan vi gjøre, vi har ikke tid akkurat nå bare, sier Letnes til Dagbladet.

Møttes i 2016

Det var da Per holdt et foredrag i Trøndelag for tre år siden at duoen møttes for første gang. Ett år senere traff de på hverandre igjen tilfeldig på Karl Johans gate i Oslo, men det var først i fjor at de ble kjærester.

- Jeg falt for ham fordi han er trønder, og for personligheten hans. Jeg er en veldig kresen jente, men har ikke funnet noen negative sider ved ham, sa Letnes til NRK den gangen.

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og noe av det første det mye omtalte paret gjør, er å dra på vannscootertur. Video: Viafree Vis mer

LES OGSÅ: - Har vært imot dette helt fra starten av

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer