Gaute Grøtta Grav:

Drømmer om barn sammen

Gaute Grøtta Grav og kjæresten stiller opp i sitt første intervju, i tirsdagens Se og Hør.

KJÆRESTER: Gaute Grøtta Grav (40) og Cathrine Montero Moen (29) har vært kjærester siden 2017. Først nå åpner de opp om forholdet. Foto: Rolf-Ørjan Høgset, Se og Hør/ Espen Solli, TV 2
KJÆRESTER: Gaute Grøtta Grav (40) og Cathrine Montero Moen (29) har vært kjærester siden 2017. Først nå åpner de opp om forholdet. Foto: Rolf-Ørjan Høgset, Se og Hør/ Espen Solli, TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vår kom bekreftelsen på det flere medier hadde omtalt i lengre tid- nemlig at «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (40) hadde funnet lykken med den tidligere «Robinson»-deltakeren Cathrine Montero Moen (29).

Til tross for at ryktene altså hadde versert i lang tid, har ikke paret ønsket å uttale seg om kjærligheten offentlig.

VISER KJÆRLIGHETEN: Det er i denne ukens Se og Hør at paret for første gang stiller opp i et intervju sammen. Faksimile: Se og Hør
VISER KJÆRLIGHETEN: Det er i denne ukens Se og Hør at paret for første gang stiller opp i et intervju sammen. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Nå åpner paret for første gang opp om forholdet. Det gjør de i denne ukens Se og Hør, der de blant annet avslører at de ønsker å stifte en familie sammen.

Tok tid

Gaute og halvt chilenske Cathrine møttes under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016, der sistnevnte jobbet som koordinator.

På dette tidspunktet sto «Farmen»-programlederen midt i et samlivsbrudd med sin ekskone, Silje Hvarnes (39), og til bladet forteller han at det derfor tok tid før de to ble mer enn gode venner.

Den påfølgende høsten la Moen ut et romantisk bilde av de to, fra Gautes hjemsted i Møre og Romsdal.

«Isfjorden leverer på alle måter», skrev hun på Instagram, der hun publiserte et bilde av at de to kysset.

HEMMELIGHETSFULLE: Selv om flere medier flere ganger har omtalt forholdet, har Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen lenge vært svært hemmelighetsfulle omkring forholdet. Foto: Espen Solli, TV 2/Sølve Hindhamar
HEMMELIGHETSFULLE: Selv om flere medier flere ganger har omtalt forholdet, har Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen lenge vært svært hemmelighetsfulle omkring forholdet. Foto: Espen Solli, TV 2/Sølve Hindhamar Vis mer

I fjor høst bekreftet den mangeårige «Farmen»- programlederen at han hadde en kjæreste, under radioprogrammet «Lørdagsrådet», uten å bekrefte hvem hans utkårede var.

- Jeg har jo kjæreste. Jeg er veldig glad for det, sa han i radioprogrammet.

Vis mer

- Vil stifte familie

Først for et halvt år siden bekreftet de to offisielt forholdet. Det gjorde de via den plattformen man ofte gjør sånt i dag: På Facebook.

I dag er det liten tvil om at kjærligheten blomstrer for paret. Til Se og Hør forteller nemlig Cathrine at hun drømmer om å få barn med kjæresten, og leve sammen mellom fjellene i Gautes hjembygd, Isfjorden.

REALITYPROFIL: I 2011 deltok Cathrine i serien «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Foto: TV3
REALITYPROFIL: I 2011 deltok Cathrine i serien «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg har alltid drømt om å bo landlig, så jeg ser absolutt for meg der, sier Moen til bladet.

TV-profil

Cathrine Montero Moen var, som nevnt, blant deltakerne i «Robinsonekspedisjonen» i 2011. Mange fikk øynene opp for henne den gang - blant dem var Side 2s lesere, som kåret henne til «Norges mest sexy reality-babe».

Årene etter har hun imidlertid oppholdt seg bak tv-kameraene, med produksjoner som «Farmen» og internettserien «Skattejakten. Live», sammen med profiler som den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren og bloggeren Kristin Gjelsvik (32). 29-åringen driver også podkasten «Bjuda På».

Hele intervjuet med Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen kan du lese i tirsdagens Se og Hør.

LES OGSÅ: - Brudd med 32 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer