FORELSKET: Komiker Kristian Valen har funnet lykken med en 10 år yngre lege. Paret sier at de ønsker å holde en lav profil. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: Komiker Kristian Valen har funnet lykken med en 10 år yngre lege. Paret sier at de ønsker å holde en lav profil. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Drømmer om barn med 10 år yngre legekjæreste

- Hun er helt fantastisk. Hun har fått meg til å se totalt annerledes på absolutt alt her i livet, sier komiker Kristian Valen.

SEOGHØR.NO: Livet smiler til Kristian Valen (40), som forteller i et intervju med VG Helg at han for rundt ett år siden ble kjæreste med en 10 år yngre lege. 

- Hun er helt fantastisk. Hun har fått meg til å se totalt annerledes på absolutt alt her i livet, sier komikeren til magasinet.

VG Helg skriver at Valen pleier å kalle kjæresten «Vesla», og at hun er iranskfødt, men oppvokst i Norge. Paret har valgt å holde lav profil.

Se Valen snakke om TV-programmet «Kanal Valen» i videoen under:

Drømmer om barn

Til magasinet forteller Valen videre at han nå leker med tanken på å utvide familien - til tross for at dette er noe han i utgangspunktet ikke har sett for seg at kommer til å skje:

- Dessverre må jeg innrømme at jeg har begynt å leke med tanken. I don't know... Jeg har begynt å tro at det er en mening bak alt. Så for første gang i livet kan jeg si at... , sier Valen før han ifølge VG Helg stopper seg selv, for ikke å få morens gnål om barnebarn på telefonen igjen.

Kristian Valen har tjent seg styrtrik på komikerkarrieren, og har blant annet investert i et luksushus i Los Angeles, samt en leilighet på Aker Brygge.

PARODI: Kristian Valen er kjent for å parodiere norske og internasjonale kjendiser - her som NRK-profil Ole Nicolai Torp. Foto: NRK
PARODI: Kristian Valen er kjent for å parodiere norske og internasjonale kjendiser - her som NRK-profil Ole Nicolai Torp. Foto: NRK Vis mer

Valen er kjent for å parodiere både norske og utenlandske kjendiser, og har tidligere vært å se i TV-programmene «Kanal Valen» og «Valen TV ».

LES OGSÅ: Valen fikk beskjed om at han var for tykk