Drømmer om å spille sammen med broren

Et nytt blad Oftebro er klar for å ta film-Norge med storm.

VIL SPILLE MED JAKOB: Jonas Hoff Oftebro kunne godt tenke seg å spille sammen med storebrod Jakob Oftebro i fremtiden. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
VIL SPILLE MED JAKOB: Jonas Hoff Oftebro kunne godt tenke seg å spille sammen med storebrod Jakob Oftebro i fremtiden. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til høsten er Jonas Hoff Oftebro (19) aktuell med katastrofefilmen «Bølgen». Han er i ferd med å gå i foreldrene - Anette Hoff og Nils Ole Oftebro - samt broren Jakob Oftebro sine fotspor, og tre inn i skuespilleryrket.

FÅR GOD HJELP: Foreldrene Anette Hoff og Nils Ole Oftebro hjelper Jonas på hjemmebane. Foto: NTB scanpix
FÅR GOD HJELP: Foreldrene Anette Hoff og Nils Ole Oftebro hjelper Jonas på hjemmebane. Foto: NTB scanpix Vis mer
FILMAKTUELL: Oftebro spiller i filmen Bølgen, som har premiere i august.
FILMAKTUELL: Oftebro spiller i filmen Bølgen, som har premiere i august. Vis mer
DEBUT: Jonas (t.v) som Kjell, sammen med Fridtjof Tangen som Benny (t.h.) og Thomas Stene-Johansen som Egon i Olsenbanden Jr. mestertyvens skatt.  Foto: NTB scanpix
DEBUT: Jonas (t.v) som Kjell, sammen med Fridtjof Tangen som Benny (t.h.) og Thomas Stene-Johansen som Egon i Olsenbanden Jr. mestertyvens skatt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Allerede har han fått en forsmak på å spille sammen med storebror, da han var en dag på settet til den dansk-norske filmen «Tordenskiold».

- Jakob er helt konge. Selv om det ikke var lenge jeg var der, var det kjempegøy å jobbe med ham, forteller 19-åringen til Dagbladet.

Å jobbe mer med broren er noe han håper å gjøre mer i fremtiden.

- Det hadde vært en drøm å jobbe med bror.

Saken fortsetter under bildet.


Som ung fikk Oftebro rollen som Kjell i to av filmene om «Olsenbanden Jr.». Han har også vært programleder i NRK Super-programmet «Gaven».

Selv sier han at det er talent, og ikke sitt kjente etternavn, som hjelper ham med å få roller. Men foreldrene er også til god hjelp.

Hjemme øver de nemlig sammen.

- Pappa kan si at det ikke er bra nok, at jeg må få opp tempo og skjerpe meg når jeg leser med ham. Det ligger mye hjelp i det, men det er ikke noen gratisbillett i å være en del av denne familien, sier han til avisen.

Storebror Jakob skrøt også nylig av pappa Nils Ole.

- Pappa er den som er lettest å rådføre seg med. Han støtter meg alltid. Han er veldig god å ringe til når jeg har spørsmål. Men det er ikke bare ham. Moren min er også veldig god. Jeg er veldig takknemlig for hele familien min, sa han til Seoghør.no da han ble tildelt Nordens språkpris.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen disse norske stjernene?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer