<strong>SKJØNNHETSEKSPERT:</strong> Linda Johansen liker stilen til Thomas Giertsen, men hjelper han gjerne til å bli enda kjekkere.  Foto: Stella Pictures
SKJØNNHETSEKSPERT: Linda Johansen liker stilen til Thomas Giertsen, men hjelper han gjerne til å bli enda kjekkere. Foto: Stella Pictures Vis mer

Drømmer om å pleie Giertsen

Skjønnhetsdronningen Linda Johansen hadde ikke hatt noe imot å få besøk av komikeren i hudpleiesalongen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video av Linda Johansen og de andre kjendisene som var tilstede på den røde løperen nederst i saken!
SEHER.NO: Onsdag denne uken hadde skjønnhetsdronning Linda Johansen (43) tatt turen til premieren på Thomas Giertsen, Espen Eckbo og Jonna Støme sitt nye humorshow «Humorgalla» på Latter i Oslo.

Skal vi tro Johansen så er det garantert førstnevnte som er best forfengelig av de tre gutta.

- Thomas er helt klart mest forfengelig! Jeg tror han er veldig opptatt av hvordan han ser ut. Opptatt av at klærne skal være fine i pressen, og jeg tror han kan være litt smånevrotisk i forhold til det, sier hun til Seher.no.

Johansen har ingenting imot å gi han hudpleie og tips i salongen hennes.

- Han har ikke vært innom salongen min, men han er hjertelig velkommen. Jeg har ikke gitt ham tips, men jeg skal gjøre det dersom jeg får mulighet i dag. Han er «well groomed» og «well dressed» og han er en knakanes kjekk kar, mener hun.

- Tror du menn bruker like lang tid foran speilet som oss damene?

- Gutta vil aldri bruke like lang tid som oss fordi de får så mye gratis. De har en «skruffy» hud, tredagers-skjegg, buskete øyenbryn og når de blir litt eldre så blir de grå i tinningene. De får alt det gratis, så hvis de er flinke så får de veldig mye gratis, påstår hun.

Videre forteller hun:

- Så er det oss jenter som til tider er litt småhormonelle. Jeg tror aldri gutta vil få et slik forhold til utseende som det vi har. Gutter er ikke like opptatt av ungdommelighet som det jenter er. Vi vil veldig gjerne være rundt 30 ganske lenge og vi jakter nok mer på den evige ungdommen enn det mennene gjør, mener den blide 43-åringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var et dårlig forbilde  

SE VIDEO HER:[obj:media:10268]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer