Emma Ellingsen:

Drømmer om å gjøre det samme som Kendall Jenner

Stjerneskuddet i nytt intervju.

DRØMMER STORT: Populære Emma Ellingsen forteller i et nytt intervju med Det Nye om drømmene sine, og forteller blant annet at hun ville byttet liv med de verdenskjente søstrene Kendall (t.h.) og Kylie Jenner for én dag. Foto: NTB scanpix
DRØMMER STORT: Populære Emma Ellingsen forteller i et nytt intervju med Det Nye om drømmene sine, og forteller blant annet at hun ville byttet liv med de verdenskjente søstrene Kendall (t.h.) og Kylie Jenner for én dag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den 17 år gamle jenta fra Tønsberg tok hele Norge med storm da hun åpenhjertig snakket om det å være transkjønnet i 2014. Siden den gang har det skjedd mye i livet til Emma Ellingsen.

Hun gjør det svært bra i sosiale medier, og har over 400 000 følgere på Instagram. På Youtube-kanalen sin har hun flere millioner seere.

Nylig ble den populære 17-åringen intervjuet av Det Nye, og ble stilt 50 spørsmål om alt og ingenting.

Drømmer om å gå for Chanel

Der avslørte hun blant annet at hun har et ønske om å bytte liv for én dag med realitystjernene Kendall (23) og Kylie Jenner (21).

Emma har tidligere blitt sammenlignet med førstnevnte Kardashian-søster, og forteller i intervjuet at hun selv har en drøm om å gå på catwalken for Chanel.

- Jeg drømmer om å gå for Chanel, siden jeg alltid har kjent til det merket. Showene deres er alltid så rå, sier hun.

View this post on Instagram

✌🏽

A post shared by EMMA (@emmaellingsenn) on

Drømmen som liten var derimot å bli kjendis, spion eller jobbe på Hennes & Mauritz. Det er trygt å si at førstnevnte drøm gikk i boks, og 17-åringen har også satt fart på modellkarrieren etter at hun dukket opp i W Magazine, noe hun beskriver som stort.

PÅ CATWALKEN: Kendall Jenner har gått for Chanel en rekke ganger. Her under moteuken i Paris i mars 2017. Foto: REX / NTB scanpix
PÅ CATWALKEN: Kendall Jenner har gått for Chanel en rekke ganger. Her under moteuken i Paris i mars 2017. Foto: REX / NTB scanpix Vis mer

- Min største opptur i karrieren er å være på nettsiden til W Magazine. Det førte til et kontaktnettverk i utlandet, og mange fikk høre historien min. Det var ganske stort, forteller Emma til bladet.

View this post on Instagram

📸

A post shared by EMMA (@emmaellingsenn) on

På spørsmål om hva hun ville blitt hvis hun ikke skulle jobbet som modell, svarer hun følgende:

- Jeg kunne tenke meg å jobbe som etterforsker, med for eksempel stalker-saker. Det virker så spennende, selv om jeg synes det er skummelt. Jeg kunne vært privatdetektiv kanskje?

NETTHETS: Emma Ellingsen er nominert til "Årets influencer" og har vært åpen om det å være født i feil kropp. Reporter: Ruben Pedersen Video: Frida Andersen Redigering: Ørjan Ryland Vis mer Vis mer

Sammenlignet med supermodell

Det var i september i fjor at Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine, noe som det er svært sjelden at norske kjendiser gjør. Selv forsto ikke 17-åringen hva hun hadde vært med på.

- Jeg synes det er ganske sykt. Det har selvfølgelig alltid vært en drøm å være i et så stort magasin, men jeg hadde aldri trodd at det kom til å skje. Det er helt sykt rett og slett, fortalte Emma til Se og Hør den gang.

KARDASHIANS: I disse dager ruller sesong 16 av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» ut på norske skjermer. Vi møtte Sophie Elise på premieren og hørte om hva hennes forhold til jentene er. Vis mer

17-åringen fortalte at bladet tok kontakt gjennom den norske modellen Anna Skavlan (20) som igjen tok kontakt med Ellingsen. Intervjuet foregikk nemlig i forbindelse med Oslo Runway, der Emma Ellingsen poserte i klær fra norske designere.

Saken om Ellingsen i magasinet vekket raskt oppsikt i Norge, så vel som i utlandet med overskriften «Emma Ellingsen, Norges kommende Kendall Jenner».

PRESTISJE: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale motemagasinet W Magazine i september i fjor. Foto: Faksimile, W Magazine
PRESTISJE: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale motemagasinet W Magazine i september i fjor. Foto: Faksimile, W Magazine Vis mer

Å bli sammenlignet med en av verdens største modeller syntes Ellingsen var veldig stas.

- Det er ganske sykt å se navnet sitt ved siden av Kendall Jenner. Hun er jo på mange måter et forbilde for meg stilmessig, så det er dødskult å bli sammenlignet med henne, sa Emma, som selv har smått begitt seg ut på modellyrket.

ÅPNER OPP: Influencer Emma Ellingsen (17) vil være en talsperson for mennesker som er født i feil kropp. Nå deler hun sine tanker om ungdomstida, kjærlighet og forelskelse. Reporter: Julie Solberg / Video: Emilie Rydning Vis mer

Synes dating er vanskelig

I intervjuet med Det Nye forteller Emma at hun trives som singel, men at hun kan tenke seg å gifte seg i fremtiden.

Da Dagbladet møtte 17-åringen i fjor høst kunne hun avsløre at hun daglig mottok forespørsler fra det motsatte kjønn, og at det var mest fra andre land.

- Den sykeste forespørselen må ha vært fra Dubai. Da var det en som skrev at jeg skulle komme til Dubai, og at vi skulle gifte oss. Han tilbød seg å betale flybillett, og sa han skulle betale for hele oppholdet mitt. Det tok jeg ikke seriøst, fortalte hun.

Daglig får Emma oppmerksomhet når det kommer til utseendet sitt, noe som kanskje har gjort at 17-åringen er blitt litt kresen. Foreløpig har hun aldri opplevd å bli forelsket, men hun har en klar formening om hvordan drømmegutten skal være.

- Jeg synes dating er veldig vanskelig. Men jeg tror jeg faktisk kommer til å gå mest etter personlighet. Samtidig så vil jeg jo ha en som ser bra ut, sa hun.

Emma hadde også et klart bilde av hvordan drømmegutten ser ut.

- Han har brunt hår, brune øyne og er kanskje litt mørk i huden. Litt som Enrique Iglesias. Han er veldig kjekk, sa hun og smilte bredt

LES OGSÅ: Født gutt. Nå vil hun bli Miss Norway

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer