- Drømmer om å følge ungene opp kirkegulvet

Dagfinn Enerly sto for første gang alene etter ulykken i 2005.

STO ALENE: - Mona holdt meg først, men så slapp hun og sa «nå står du alene». Vannet hjalp meg med å stå, men jeg sto alene, sier Dagfinn Enerly. Foto: Stella Pictures
STO ALENE: - Mona holdt meg først, men så slapp hun og sa «nå står du alene». Vannet hjalp meg med å stå, men jeg sto alene, sier Dagfinn Enerly. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sist søndag fikk Dagfinn Enerly (39) årets julegave på forskudd da han sto på egne bein i bassenget på badeland i Sarpsborg.

- Mona holdt meg først, men så slapp hun og sa «nå står du alene». Vannet hjalp meg med å stå, men jeg sto alene. Det var en fantastisk opplevelse og en julegave til meg selv, sier Enerly til VG.

Enerly skryter av kona Monas evne til å utfordre ham, og til å «pushe» ham på, etter at han sto selv i 10-15 sekunder.

- Drømmen min er å følge ungene mine opp kirkegulvet når de gifter seg. Men det er også viktig å nyte de små øyeblikkene på veien. Jeg føler ting går veldig sakte, men folk som ikke ser meg så ofte merker stor fremgang. Og jeg ser ingen grunn til at det skal stoppe, sier Enerly.

Den tidligere fotballspilleren har sittet lam i rullestol siden han ble utsatt for en ulykke på fotballbanen i 2005.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Når folk mener jeg har det så tøft, blir jeg nesten irritert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer