Drømmer om å føde i leopardkjole

Det holder ikke med en sykehuskjole når Jessica Simpson blir mamma.

PLANLAGT FØDSEL: Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson har planlagt datterens ankomst til verden.  Foto: All Over Press
PLANLAGT FØDSEL: Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson har planlagt datterens ankomst til verden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Høygravide Jessica Simpson (31) blir mor i nærmeste fremtid og har for lengst planlagt den forestående fødselen.

Når du er en av Amerikas største popstjerner holder det ikke med en vanlig sykehuskjole. Simpson vil nemlig føde iført en leopardkjole.

- Jeg våknet nettopp fra en drøm der jeg hadde på meg en leopardkaftan på sykehuset. Fantastisk! Nå må jeg bare finne en, skrev Jessica på Twitter tirsdag.


Det er forventet at hun føder i nærmeste fremtid. Simpsons mage har blitt så stor at pressen flere ganger har skrevet at hun har blitt mor. Til slutt så stjernen seg nødt til å avkrefte dette på Twitter.

- Til alle som gratulerer meg med fødselen av min lille datter…Jeg er fremdeles gravid!!! Ikke tro på alt dere leser damer og herrer.


Den lille jenta, som skal hete Maxwell, blir sangerens første barn. Faren er forloveden Eric Johnson (32).

Svangerskapet har fått mye oppmerksomhet verden rundt, særlig da den vordende moren kastet klærne i motebladet ELLE.
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun må da ha gått opp mye mer enn det?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer