Andreas «Tix» Haukeland:

- Drømmer om å bli pappa

Artisten letter på sløret om håpet for fremtiden.

PAPPA: Andreas Haukeland letter på sløret om hva han håper for fremtiden - annet enn musikk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAPPA: Andreas Haukeland letter på sløret om hva han håper for fremtiden - annet enn musikk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Suksessartisten Andreas Haukeland (28), bedre kjent som «TIX», har de seneste årene imponert stort med både pelskåpe, pannebånd og fengende låter.

Tidligere i år representerte han Norge i Eurovison Song Contest, der han til slutt havnet på en 18. plass med sangen «Fallen Angel».

Det er ingen tvil om at det norske folk har lagt sin elsk på hitmaskinen. Nå, i et nytt intervju med Dagbladet, forteller 28-åringen at fremtiden forhåpentligvis vil bestå av mer enn bare musikk.

Drømmer om barn

I intervjuet avslører nemlig Haukeland at han drømmer om helt andre ting enn å oppnå mer enn det han har gjort innen musikk.

- Jeg drømmer om å bli pappa til en liten gutt eller jente, det står for meg som noe veldig fint. Jeg håper jeg får oppleve det, sier han.

Han innrømmer imidlertid at det trolig ikke vil skje i nærmeste fremtid, ettersom han først må finne en mamma til barnet.

- Nei, he, he, det er et stykke igjen. Før jeg kan bli pappa må jeg finne en mamma. Og for å finne henne må jeg gjøre meg tilgjengelig.

På spørsmål om 28-åringen er singel, svarer han hemmelighetsfult «ingen kommentar».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.