Andreas «Tix» Haukeland:

- Drømmer om å bli pappa

Artisten letter på sløret om håpet for fremtiden.

PAPPA: Andreas Haukeland letter på sløret om hva han håper for fremtiden - annet enn musikk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAPPA: Andreas Haukeland letter på sløret om hva han håper for fremtiden - annet enn musikk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Suksessartisten Andreas Haukeland (28), bedre kjent som «TIX», har de seneste årene imponert stort med både pelskåpe, pannebånd og fengende låter.

Tidligere i år representerte han Norge i Eurovison Song Contest, der han til slutt havnet på en 18. plass med sangen «Fallen Angel».

Det er ingen tvil om at det norske folk har lagt sin elsk på hitmaskinen. Nå, i et nytt intervju med Dagbladet, forteller 28-åringen at fremtiden forhåpentligvis vil bestå av mer enn bare musikk.

TAR TIL TÅRENE: Artisten Andreas «Tix» Haukeland forteller om en svært vanskelig tid når han gjester ukens «Lindmo» på NRK. Video: NRK Vis mer

Drømmer om barn

I intervjuet avslører nemlig Haukeland at han drømmer om helt andre ting enn å oppnå mer enn det han har gjort innen musikk.

- Jeg drømmer om å bli pappa til en liten gutt eller jente, det står for meg som noe veldig fint. Jeg håper jeg får oppleve det, sier han.

Han innrømmer imidlertid at det trolig ikke vil skje i nærmeste fremtid, ettersom han først må finne en mamma til barnet.

- Nei, he, he, det er et stykke igjen. Før jeg kan bli pappa må jeg finne en mamma. Og for å finne henne må jeg gjøre meg tilgjengelig.

På spørsmål om 28-åringen er singel, svarer han hemmelighetsfult «ingen kommentar».

EUROVISION-FLØRT: Aserbajdsjanske Efendi har bitt seg merke i Andreas «Tix» Haukeland før Eurovision 2021 går av stabelen i Rotterdam, Nederland. VIDEO: Elias Kristian Zahl-Pettersen / Dagbladet Vis mer

Verner om privatlivet

Det var i fjor nyheten om at artisten og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Marte Brenne hadde gått hver til sitt. Det avslørte sistnevnte på Instagram i fjor høst. Det tidligere paret møttes under innspillingen av programmet i 2019.

Under Eurovision Song Contest i Rotterdam tidligere i år, la artisten lite skjul på at han hadde en pågående flørt med den aserbajdjanske artisten Efendi (30). Det er ikke kjent hva slags forhold de har i dag.

Tix har hele veien vernet godt om privatlivet sitt, noe han tidligere har forklart at bunner i all oppmerksomheten han får ellers. Det lille privatlivet han har igjen er derfor veldig verdifullt for ham.

- Jeg tror særlig når det gjelder kjærlighet, så er det bare hvis jeg holder det mest mulig privat, at jeg kan være helt sikker på at det er ekte, sa han til Se og Hør i 2019.

LES OGSÅ: - Vil gjerne bli pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer