AKTUELL: Amrita Acharia er aktuell med den kommende norske kinofilmen «Jeg er din». Foto: Kaja Bruskeland/ Mer Film og SF Norge
AKTUELL: Amrita Acharia er aktuell med den kommende norske kinofilmen «Jeg er din». Foto: Kaja Bruskeland/ Mer Film og SF NorgeVis mer

Drømmer om å bli actionhelt

Men først er den norske «Game of Thrones»-stjernen aktuell med ny norsk kinofilm.

SEOGHØR.NO:   Den norske skuespilleren Amrita Acharia (25) er et uskrevet blad for store deler av det norske publikum. Men det mange ikke vet er at de allerede har sett henne på TV-skjermen i forbindelse med TV-serien «Game of Thrones», som her i Norge ble sendt på NRK3.

- «Game of Thrones» var artig å være med i, jeg trivdes godt og rollen ga meg en plattform. Min rollefigur forsvant etter et par sesonger, men det er kjempegøy at Kristoffer Hivju nå er med! Det er store sprang mellom disse rollene, sier Acharia til VG.

Amrita er snart aktuell med den nye norske filmen «Jeg er din». Her spiller den unge norske skuespilleren sammen med blant andre svenske Ola Rapace, som sist var å se i James Bond-filmen «Skyfall». Snart kan det bli Acharia som man finner på rollelisten av en lignende storfilm, den norske stjernen drømmer nemlig om en actionrolle.

- Helst vil jeg jobbe hele tiden, men jeg blir ko-ko hvis jeg tenker for langt fremover. Jeg ser for meg en fargerik karriere, og vil reise masse! Høyt på ønskelisten står en stor rolle i en actionfilm, sier Amrita Acharia til avisen.

LES OGSÅ:   Nå har han fått ny kjæreste