FORELSKET: Ryan og Scarlett har vært mann og kone siden september, og Ryan legger ikke skjul på at han vil ha barn en dag. Foto: Stella
FORELSKET: Ryan og Scarlett har vært mann og kone siden september, og Ryan legger ikke skjul på at han vil ha barn en dag. Foto: StellaVis mer

Drømmer om å adoptere

- Det er massevis av unger ute i verden som trenger det.

SEHER.NO: "The Proposal"-aktuelle Ryan Reynolds (32) giftet seg med "Lost In Translation"-skuespilleren Scarlett Johansson (24) i september, og paret drømmer allerede om barn.

I et åpenhjertig intervju med Glamour Magazine innrømmer Reynolds - som selv vokste opp med en adoptert bror - at han drømmer om å adoptere.

- Min eldste bror er adoptert og jeg har alle intersjoner om å adoptere selv en dag. Jeg er veldig takknemlig for å ha broren min i livet mitt, og jeg kunne ikke vært mer for adopsjon enn det jeg er. Det er massevis av unger der ute i verden som trenger det.

Skuespillerkona har tidligere rost Ryan opp i skyene, og uttalt at hun er så lykkelig som hun kan bli.

- Vi har en president jeg liker, en ektemann jeg elsker over alt på jord og tre filmer som kommer ut dette året. Jeg er stolt, og for øyeblikket er jeg lykkeligere enn noen gang tidligere, fortalte hun i et intervju med In Touch Weekly i februar.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Ryktene gjør meg gal