JUBEL: Publikum klappet begeistret da Bård og Vegard Ylvisåker framførte låten «The Fox» på det amerikanske talkshowet «Ellen» i forrige uke.
JUBEL: Publikum klappet begeistret da Bård og Vegard Ylvisåker framførte låten «The Fox» på det amerikanske talkshowet «Ellen» i forrige uke. Vis mer

Drømmer ikke om popkarriere

50 millioner visninger på YouTube er ikke nok til å overbevise Ylvis om å droppe TV-showet.

SEOGHØR.NO: 

Tidligere denne måneden slapp TVNorge musikkvideoen «The Fox» som en liten smakebit fra den nye sesongen av «I kveld med Ylvis».

Videoen har gått som en farsott på internett, og er nå blitt klikket på over 50 millioner ganger på YouTube.

VILLE TILSTANDER: The Fox har i skrivende stund blitt vist over 50 millioner ganger på YouTube. Foto: TVNorge
VILLE TILSTANDER: The Fox har i skrivende stund blitt vist over 50 millioner ganger på YouTube. Foto: TVNorge Vis mer

Musikkvideoen har gitt Bård og Vegard Ylvisåker muligheten til å delta på «The Ellen Degeneres Show» og opptre foran 20 000 ville amerikanere på iHeartRadio i Las Vegas.

Likevel er de to brødrene fast bestemt på at musikken bare er et sideprosjekt.

- Vi konsentrerer oss fullt og helt på talkshowet akkurat nå. Vi har et godstog her hjemme som går fort framover. Vi hadde en avstikker nå, men vi merker at når vi kom hjem fra USA var det ganske mye som måtte tas igjen. Drar man vekk to dager er det fire dagers arbeid som må tas igjen når man kommer hjem, sier Bård til Dagbladet.

VIL IKKE BLI POPSTJERNER: - Det er show vi driver med, sier de to Ylvis-brødrene til Dagbladet. Foto: Se og Hør
VIL IKKE BLI POPSTJERNER: - Det er show vi driver med, sier de to Ylvis-brødrene til Dagbladet. Foto: Se og Hør Vis mer

Etter at låten «The Fox» ble en internett-hit har det ikke manglet på internasjonale tilbud for det norske brødreparet. I helgen var de i USA for å møte sitt nye management, Macklam Feldman, som blant annet har Bette Midler og Elvis Costello i stallen. Men noen popstjernedrøm finnes ikke hos komikerene.

- Nei, det gjør det ikke, det kan vi definitivt si, sier brødrene i kor til avisen.

Flere utenlandske medier har omtalt den norske musikkvideoen, og USA Today skriver blant annet: «Flytt deg PsY dine 15 minutter er over!», og refererer til fjorårets suksessfarsott «Gangnam style».

- Noen gang tenkt på hva reven sier? Nei, ikke jeg heller. Men det har ikke stoppet et brødrepar fra Norge å stille spørsmålet i en bisarr video, med voksne mennesker i dyrekostymer som rister løs i en laser-opplyst skog, med elektronika-rytmer og tullete sangtekst. Bruken av ordet «fox» i refrenget høres med ett ut som et helt annet ord som begynner på «F»..., skriver en journalist i Billboard.

LES OGSÅ:   Over 4 millioner klikk på et døgn