Drømmer ikke om å gifte seg

Håndballstjernen Mia Hundvin har funnet drømmemannen, men planlegger ikke bryllup med det første.

LIKER IKKE SELSKAPER: På spørsmål om når hun skal gifte seg, svarer Mia Hundvin at hun ikke liker å arrangere selskaper.  Foto: KASPAR WENSTRUP
LIKER IKKE SELSKAPER: På spørsmål om når hun skal gifte seg, svarer Mia Hundvin at hun ikke liker å arrangere selskaper. Foto: KASPAR WENSTRUP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Livet ble snudd på hodet for Mia Hundvin (35) da hun ble sammen med snowboardproffen Terje Håkonsen i 2003. I dag lever hun lykkelig med kjæresten og tre barn, men bryllup blir det ikke med det første. 

- Jeg har akkurat holdt konfirmasjon for eldstemann. Det holder med selskaper for minst 10 år. Tanken på å arrangere selskaper får meg til å føle meg liten, sier Hundvin i et intervju med VG.

I sommer er hun NRKs ekspertkommentator i håndball under OL i London, og det er en hektisk hverdag som skal gå opp med jobb og tre barn.

- Det er herlig, men selvfølgelig ingen dans på roser. Det er utfordrende å være mor, selv om jeg føler jeg var rimelig forberedt på at det ville bli slik med tre barn. Jeg har aldri vært sjokkert over intensiteten, men jeg har møtt på en del omstillinger. Jeg har samtidig klare meninger om hvordan ting burde være, sier hun til avisen.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Advarer mot Tone som forbilde 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer